Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

ugoos-um3-2014-topperVoor de mensen die niet bekend zijn met de term ‘Android TV’ geven wij een korte introductie:

Een Android TV is een televisie welke op het Android besturingssysteem draait. Een Android TV box is een klein kastje welke deze intelligentie ook bevat en aan elke tv kan worden gekoppeld die over een HDMI poort beschikt. Zodoende maak je op een goedkope manier van je normale tv een Android TV. Vanaf dat moment kun je eenvoudig op het internet surfen, bellen, mailen, tv kijken, gamen en ga zo maar door. Vergelijk het een beetje met een luxe smartfoon waarbij je TV het beeldscherm is!

De 2014 topper

Ieder jaar wordt er een Android tv product van het jaar gekozen en ditmaal is dat de Ugoos UM3 geworden. Deze bijzondere Android TV stick heeft een ijzersterke processor welke niet alleen zware rekentaken prima aankan maar ook grafisch erg sterk is. Zware games en 3D films op Blu Ray kwaliteit zijn voor deze jongen een eitje. Het hart van de Ugoos UM3 is een Rockchip processor van het type RK3288, de allernieuwste processor van deze chipfabrikant. De processor is een SoC type waarbij CPU en GPU zijn gecombineerd. Dit zorgt voor meer snelheid tussen de processoren onderling en men hoeft slechts 1 processor te koelen wat de efficiƫntie weer ten goede komt.

UM3’s CPU en GPU

De CPU is een Quad Core 1.8 GHz variant. Hij is gebouwd op de ARM Cortex A17 architectuur heeft 1MB L2 cache ingebouwd. De GPU oftewel de videoprocessor bevat een Mali T764 16-Core chip welke de nieuwe 4K2K resolutie prima aankan en beschikt over diverse accelerators en 3D film ondersteuning. Zo worden ook OpenGL ES1.1/2.0 en 3.0 ondersteunt net zo als OpenVG1.1, OpenCL1.1, Renderscript en Drirectx11.

HDMI en opties

De Ugoos UM3 is voorzien van de nieuwe HDMI standaard versie 2.0 welke de opvolger is van de HDMI 1.4a. Ook is deze Android tv box geschikt voor het afspelen van het nieuwe H265 formaat welke je de maximale kwaliteit biedt terwijl de resources een aanzien stuk lager liggen. Met Android 4.4.2 Kitkat beschik je tevens over het nieuwste besturingssysteem welke op dit moment voor Android TV producten te verkrijgen is.

Ook is er voor deze Ugoos UM3 Android Tv boxeen remote app beschikbaar zodat je met je smartfoon of tablet de UM3 kunt bedienen. Leef je uit in de Google Play store welke meer dan 1 miljoen apps telt!

Rate this post

Door admin