Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

kat-op-motorkapDe kat van de buren

“Nou, lekker dan.”, is wat ik vanochtend riep toen ik bij mijn auto aankwam, daar stond hij dan op de parkeerplaats om de hoek, mijn auto met schade. De zijspiegel hing gewoon nog aan een draadje aan mijn auto en het zag eruit alsof hij eraf getrapt was. Wie het heeft gedaan wist ik natuurlijk meteen maar bewijs dat meer eens bij de politie of bij de verzekering.

De dag ervoor had ik de buurvrouw van twee huizen verderop eens aangesproken over het feit dat haar kat mijn tuin terroriseert. Het duurde mij maanden voordat ik de moed had verzameld om bij haar aan te bellen, ze was namelijk zo een lieve vrouw die altijd wel wat eten langs kwam brengen, en je altijd zo vriendelijk groette als ze langs liep. Ik had haar dus zo vriendelijk mogelijk ingelicht over het feit dat haar kat voortdurend tegen mijn tuinmeubels aan sproeit en dat ik niet eens mijn natte was in de tuin kanhangen, omdat haar kat vervolgens overal zijn keurmerk op moet gooien.

Erg geschokt was ze blijkbaar niet, aangezien ze mij doodleuk vertelde dat het mijn eigen probleem is en ze er niets aan gaat doen. Nou oké, die exacte woorden zei ze niet maar daar kwam het wel op neer. Omdat ik over de rooie was door haar reactie verhief ik stom genoeg mijn stem en riep ik een aantal onaardige dingen, en iedereen in haar woonkamer kon hier volledig van meegenieten.

En nu heb ik dus (heel toevallig) een dag later een auto met schade, en heb ik geen flauw benul wat ik hiermee moet, zal ik bij haar aanbellen en verhaal halen? Of flyers verspreiden met de vraag als iemand iets heeft gezien?

Helaas heb ik het idee dat geen van deze ideeën echt mijn probleem zal oplossen. Ervan uitgaande dat het bewijs voor mijn schadeauto niet snel bovenwater komt doe ik maar gewoon aangifte en ga ik op zoek naar een goedkope garage voor mijn schadeauto. En als ik weer ergens aanbel, parkeer ik een straat verderop.

Rate this post

Door auto