Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

auto-taxerenHartstikke makkelijk; je auto laten taxeren

Ik ben Irene, 48 jaar en samenwonend met mijn man Willem. Na jaren actief op en neer te hebben gereisd naar mijn werk en weer terug naar huis vond ik het wel welletjes en al snel ging ik op zoek naar een baan die ik thuis kon doen. En ja hoor; binnen de kortste keren kon ik mijn suffe kantoor baan opzeggen en kon ik aan de slag thuis vanaf de keukentafel.

Nu is het al een paar maanden later en ziet het er naar uit dat ik hier tot mijn pensioen wel mee wil doorgaan. Ik heb meer tijd voor mezelf omdat ik niet heen en weer hoef en ik kan gaan en staan waar ik wil. Dus nu kwam de grootste stap: ik verkoop mijn auto, hij staat toch al weken stil voor de deur en boodschappen en leuke uitjes doen we altijd met de auto van mijn man.

Goed, mij auto verkopen. Ik dacht dus;ik gooi even een advertentie op internet en ik wacht tot de biedingen binnenkomen, al gauw vroeg ik me bij elk bod af “Is dit wel een reëel bod?” en “Mats ik de koper nu ontzettend met deze prijs?“ het was dus nodig tijd voor verder onderzoek naar hoeveel mijn auto waard was.

En met verder onderzoek bedoel ik natuurlijk zoals de titel al verraad: Een auto taxatie. Maar hoe werkt zo een auto taxatie nou precies? Ik had zelf geen flauw benul maar na wat Google ‘werk’ kwam ik er al snel achter dat het taxeren van een auto vaak al kan vanuit je luie stoel, alles gaat tegenwoordig dus echt via de laptop!

Ik stuurde wat foto’s van mijn auto op en binnen de kortste keren kreeg ik een aantal taxaties binnen van volgens de website onafhankelijke auto dealers. Die auto taxatie die ik kreeg vond ik zelf best reëel en ik kon mij er prima in vinden.Kortom: mijn advies aan alle vrouwen thuis; taxeer je auto voor je met wel bod dan ook akkoord gaat!

Kijk hier: Auto taxeren

 

Rate this post

Door admin