Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.
Qualitime badkamermeubel van Ethnicraft
Qualitime badkamermeubel van Ethnicraft

Ethnicraft Bathroom vestigde haar eerste stappen in de wereld van het badkamermeubel in 2014 met de gamma’s Chêne Shadow en Cadence. Dat gamma wordt nu uitgebreid met de nieuwe collectie Qualitime die gelanceerd wordt op Batibouw in Brussels Expo. Meer dan een verzameling van  badkamermeubelen alleen, is het werkelijk een revolutie die Ethnicraft Bathroom biedt, door het samengaan van het ongerepte zijdeachtig wit van een ingebouwde wastafel in DuPont Corian met het massieve hout waar Ethnicraft al 15 jaar mee werkt.

Meubelen voor in de badkamer

De ovale wastafels smelten harmonieus samen met het badkamermeubel met Corian wastafel, die slechts zichtbaar is met een verfijnde witte rand van slechts 12 mm uit Corian. De collectie Qualitime biedt alle eigenschappen van dit materiaal gecombineerd met de zachtheid en de warmte van gelakt hout, dat speciaal vochtwerend behandeld is voor in de badkamer. Het hightech oppervlaktemateriaal Corian geeft de badkamer een warme, zijdezachte uitstraling. Zonder ruimte voor vuil, resistent tegen microbiële groei en eenvoudig te reinigen, draagt dit massieve en niet-poreuze materiaal bij tot een natuurlijke hygiëne. De ovale vorm van de wastafels voegt verfijning toe aan de schoonheid van het Corian materiaal.

Een massief houten badkamermeubel

Puur hout, Franse eik, bewerkt door Ethnicraft in elegante en sobere lijnen, voldoet aan de vereisten van alle badkamerruimtes. Er zijn drie maten van het massief houten badkamermeubel met geïntegreerde wastafel beschikbaar, 90 cm met een enkele wastafel, 140 cm of 185 cm voor een variatie met twee wastafels. Corian ging de mooie en technische uitdaging aan om aan deze tabletten van zeldzame elegantie en «schijnbaar eenvoudige» lijn een perfecte afwerking te bezorgen die beantwoordt aan alle technische en esthetische vereisten van Ethnicraft.

Ethnicraft produceert badkamermeubilair in teak, eik en massief notenhout.

Philippe Delaisse en Benoit Loos uit Antwerpen, richtten het bedrijf 15 jaar geleden op met het idee om vanuit Azië decoratieve objecten te importeren. Vrij snel groeide hun idee uit tot hun eigen productie te realiseren in Indonesië. Momenteel bestaan er fabrieken in Indonesië, Vietnam en in Servië, met daarnaast kantoren in de buurt van Marseille, Singapore, Indonesië, Hong Kong en hun hoofdzetel in België. Kwaliteit, materiaal, ontwerp en service zijn de sleutelwoorden. Momenteel worden hun producten in meer dan 40 landen aangeboden aan een cliënteel dat zich aangetrokken voelt door deze eenvoudige badkamermeubelen voor de eigentijdse badkamer met een doordacht en strak design.

Rate this post

Door badkamer