Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.
Een voorbeeld van een statement ketting.
Een voorbeeld van een statement ketting.

Statement Ketting

Statement ketting, je zult er ongetwijfeld eens over gehoord hebben maar de betekenis?

Een statement maken is je mening of standpunt duidelijk maken, zo kun je dit ook met een sieraad doen. Je geeft een statement af of letterlijk vertaald een verklaring. Geef je zelf persoonlijkheid door middel van statement sieraden zoals bijvoorbeeld een statement ketting. Een statement ketting is meestal groot en opvallend zodat je opvalt, het is de bedoeling dat je statement sieraad jou meer persoonlijkheid geeft, althans meer persoonlijke uitstraling. Met een statement halssieraad zul je ongetwijfeld opvallen en kunnen mensen iets aflezen aan jou sieraad. Misschien wil jij iets stoers uitstralen of wil je juist elegant ogen. Deze persoonlijke uitstraling kun je dus makkelijk creëren door middel van een statement ketting.
Naast kettingen zijn er tal van andere statement sieraden en accessoires die allemaal een wat overdreven grote hebben om zo een statement te kunnen maken.

Statement sieraden

Naast de opvallende statement kettingen zijn er zoals gezegd vele statement sieraden en accessoires. Merendeel van de statement producten zijn bedoeld voor vrouwen met een enkele uitzondering zijn er ook statement-sieraden voor mannen. Echter zijn de statement sieraden onder vrouwen het populairst. Naast de ketting zijn vooral statement oorbellen een gewild item onder de sieraden. Net als de statement ketting zijn statement oorbellen groot van formaat en hebben een uitstraling welke moeilijk over het hoofd te zien is. Je zult ze vast wel kennen; vrouwen met overdreven grote sieraden welke zo opvallen dat je bijna verplicht bent er naar te kijken. Statement sieraden kunnen allerlei uitstralingen geven, of je nu een elegante, chique of stoere persoonlijkheid bent.

Betekenis statement

De letterlijke vertaling van het Engelse woord statement is “verklaring”. Dat wil zeggen dat je met een statement ketting of statement sieraad iemand iets wil vertellen. Zo kun je vertellen dat je ruig bent of misschien wil je juist vertellen dat je heel rijk bent door de grote bling bling factor. De statement sieraden geven voor jou een verklaring, zo kun je zonder iets te vertellen toch de mensen die naar je kijken iets “verklaren” of te wel vertellen over je persoonlijkheid of je persoonlijke gemoedstoestand.

5/5 - (1 stemmen)

Door Woutert