Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

De Big Green Egg Large is een van de modellen die je van deze outdoor cooker kunt kopen. Naast de Large is er ook een mini, mini-max, small, medium, xl (xtra large) en xxl (xtra xtra large).

big-green-egg

Meer over de Large

De Big Green Egg Large kun je met- en zonder toebehoren kopen. De toebehoren kunnen zijn: een onderstel, een onderstel en zijplankjes, of een bbq tafel. De Large uitvoering zelf heeft een diameter van 47cm en een grilrooster van 46cm doorsnede, een hoogte van 84cm en een totaalgewicht (alleen de egg) van 73kg. De materialen waaruit de Big Green Egg Large is gebouwd zijn keramiek en RVS. Deze materialen zijn bestand tegen elk weertype. De Large uitvoering is zeer geschikt om grote stukken vlees te bereiden tot wel 10kg! Natuurlijk kun je ook meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden met deze bbq.

Het verschil met Medium en XL

De Big Green Egg Medium is een slagje kleiner dan de Large. Deze heeft een grillrooster van 38cm doorsnede, een hoogte van 72cm en een gewicht van 51kg. De XL heeft een grillrooster van 61cm, een hoogte van 78cm en een totaal gewicht van 99kg. Ook voor de Medium en XL kun je een bijpassende tafel kopen zodat je meteen een werkblad creƫert.

 

Big Green Egg Accessoires

Voor de Big Green Egg kun je meer dan 50 accessoires kopen zodat de mogelijkheden eindeloos worden. De accessoires zijn zeer uiteenlopend van de houtskool tot en met extra roosters.

Enkele accessoires die je voor de Big Green Egg kunt kopen tref je hieronder.

 

Cast Iron Grid

Ben je op zoek naar een gietijzeren rooster welke voor een karakteristieke grillsmaak zorgt? Dan moet je de Cast Iron Grid kopen. Hiermee laat je tevens een prachtig grillstreepje achter op de ingrediƫnten.

 

Vertical Chicken Roaster

Zoek je een manier om een hele kip of kalkoen te grillen waarbij alle sappen behouden blijven? Dan moet je de Vertical Chicken Roaster kopen. De verticale houding zorgt ervoor dat het vet naar beneden druipt en meteen wordt opgevangen door de schaal. Hierdoor komt het vet niet op de kolen terecht. De kip wordt heerlijk krokant gegrild en behoudt volledig zijn smaak.

big-green-egg-aanbiedingAanbiedingen

De beste Big Green Egg Large aanbieding vind je bij de BbqGreenEggStore.nl! Profiteer van de beste prijs en de snelste levering.

5/5 - (1 stemmen)

Door admin