Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Het merk Buddha to Buddha komt voort uit het hectische leven van oprichter Batul Loomans. Hij maakte de eerste schetsen van een armband op het strand van Goa, India in 1994. Door veel te mediteren en tijd door te brengen met invloedrijke mentoren als Osho kreeg Loomans de inspiratie voor een eigen merk sieraden met inhoud. Nu kunnen we allemaal Buddha to Buddha sieraden kopen en delen in de gedachte dat iedereen gelijk is.

 

Vakmanschap van Buddha to Buddha sieradenBuddha to Buddha sieraden kopen

De sieraden worden gemaakt door traditionele ambachtslieden die eeuwenoude vakmanschap, kennis en technieken toepassen om de beste sieraden te produceren. Als je een Buddha to Buddha sieraad koopt zie je meteen de aandacht van de maker, elk sieraad is een unieke creatie. De sieraden worden vervaardigd op Bali, een eiland van Indonesië dat bekend staat om de hoge kwaliteit sieraden. Je ziet dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit in de horloge lijn van Buddha to Buddha.

 

Buddha to Buddha sieraden kopen is investeren in kwaliteit

Alleen het beste 925 sterling zilver wordt gebruikt in de sieraden van Buddha to Buddha. Daarnaast wordt hoogwaardig leer gebruikt voor de armbanden, en sommige collecties bevatten prachtige stenen die de ontwerpen naar een nog hoger niveau tillen.

 

Kies voor een unieke ervaring met Buddha to Buddha sieraden

Je ziet de holistische aanpak in de complete lijn Buddha to Buddha sieraden. Je zult geen verwijzingen vinden naar andere merken, je ervaart slechts de impact van de natuur en onze omgeving. Buddha to Buddha sieraden kopen is participeren in een positieve levenswijze door uitgesproken design. In de visie van Buddha to Buddha sieraden is er geen onderscheid in geslacht, ras, leeftijd en religie tijdens het ontwerp proces. Buddha to Buddha sieraden zijn voor iedereen die houdt van een gezonde en bewuste levensstijl. Buddha to Buddha sieraden kopen laat je stralen van buiten én binnen.

5/5 - (1 stemmen)

Door Fast2005