De dakisolatie specialist is de persoon die je alles kan vertellen over dakisolatie en welke voordelen dat met zich meebrengt. Heb je een eigen huis en wil je meer geld per maand over houden? Schakel dan een dakisolatie specialist in!
Geld besparen
Op jaarbasis kun je vele honderden euro’s besparen door het dak van je huis te isoleren. Dakisolatie zorgt er namelijk voor dat je minder energie hoeft te verbruiken om je woning op temperatuur te krijgen en te houden. Een niet geïsoleerd dak laat namelijk veel warmte ontsnappen en hierdoor koelt de ruimte weer iets af. Dakisolatie houdt de warmte binnen en daardoor hoef je minder te stoken.
Bijkomende voordelen van dakisolatie
Naast het besparen van stookkosten kun je nog meer voordelen verwachten van dakisolatie. In de zomer wanneer het warm is buiten en de zon staat te branden op je dak, dan zal de temperatuur binnenshuis ook snel oplopen. Vooral direct onder het dak, dus in veel gevallen de zolder, zal de temperatuur aanzienlijk oplopen. Dakisolatie houdt de warmte buiten en de koelte binnen. Het is de perfecte scheiding tussen warm en koud.
Naast het buiten houden van warmte zorgt een geïsoleerd dak ook voor het buitenhouden van vocht. Vooral in Nederland hebben we een vochtig klimaat wat er voor kan zorgen dat huizen aan de binnenkant vochtiger worden. Een niet goed geïsoleerd dak kan vocht doorlaten. Door je dak te laten isoleren door een dakisolatie specialist kun je ook het vocht buiten houden en voorkom je schimmel- en vochtplekken op je plafond.
Dakisolatie specialist
De dakisolatie specialist komt graag bij je thuis om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Elk dak is namelijk weer anders. Soms kan het dak alleen vanaf de buitenkant worden geïsoleerd, wat in veel gevallen minder werk is dan het lijkt. In andere gevallen is een dak vanaf de binnenkant isoleren interessanter. De dakisolatie specialist vertelt je er alles over.
Dakkapel plaatsen
Wanneer je een dakkapel laat plaatsen dan kun je de binnenkant laten aftimmeren. Ook hier kun je kiezen voor isolatie zodat je het maximale rendement kunt behalen. Standaard wordt er HR++ glas geplaatst, maar HR+++ is natuurlijk ook mogelijk!