Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

bastard-largeOm in de zomer lekker je vlees, kip, vis of ander voedsel te kunnen roosteren/grillen heb je natuurlijk een goede barbecue nodig.

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende soorten barbecues. Zo heb je de elektrische barbecue, de gas barbecue en de houtskool barbecue. Maar wat is nu een goede barbecue?

Een gas barbecue en een elektrische barbecue zijn over het algemeen sneller en makkelijker in gebruik, maar helaas heb je hierbij niet de échte barbecue geur.

Bij een houtskool barbecue heb je als voordeel dat uw eten de heerlijke geur van houtskool meekrijgt. Dit is iets wat een échte barbecue liefhebber niet wilt missen!

Ook kun je met een houtskool barbecue in tegenstelling tot een gas of elektrische barbecue lekker in een park of op het strand barbecueën.

Om voor een ideale houtskool barbecue te gaan raden wij the bastard large aan.

Hieronder lees je wat er met the bastard large allemaal mogelijk is.

 

De mogelijkheden van the bastard large.

The bastard large is gemaakt van hoogwaardig cordieriet keramiek. Hierdoor blijft de hitte zich goed vast behouden en is hij bestand tegen een zeer hoge temperatuur! Onderin bevindt zich een luchtschuif waarmee je de luchttoevoer kunt regelen. Als je graag de temperatuur wilt weten, dan kun je via de thermometer in het deksel de temperatuur aflezen. Hierdoor heb je met the bastard large altijd een ideale bereiding en temperatuurbeheersing.

Wil je uw eten graag roken, stoven, grillen, slowcooken of bakken? Dit kan allemaal met the bastard large. Je kunt zeggen dat deze barbecue een allround cooker is waarmee je in principe elk gerecht kunt bereiden.

Wist je dat je deze barbecue zelfs als een steenoven kunt gebruiken en er zelfs een pizza op kunt bakken!

The bastard large is kortom een perfecte barbecue voor de echte barbecue liefhebbers.

 

Wil je graag meer informatie over deze geweldige barbecue? Neem dan zeker eens een kijkje op:

https://www.cookersandgrills.nl/product/the-bastard-large-solo

5/5 - (2 stemmen)

Door admin