Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

De moderne verlovingsring

 

De meest moeilijke ring van alle andere verlovingsringen, want wat is modern? Is een moderne verlovingsring een ring die door een designer is ontworpen of moet je deze hedendaags, juist zelf ontwerpen? Het gekke is, elke verlovingsring is hyper modern!

 

Apart Metaal

De meest gebruikte materialen zoals goud, platina, edelstaal en titanium kunnen gebruikt worden voor klassieke verlovingsringen maar JUIST ook voor de moderne variant. Wil jij liever even nét even iets anders? Dat kan! Moderne, stoere verlovingsringen zijn vaak van een apart soort metaal gemaakt – Wolfraam – Palladium of Zirkonium. Zirkonium is een metaalsoort dat uitermate geschikt is voor de moderne verlovingsringen.

 

Platina Vs Palladium, Goud en Wolfraam

Houdt jouw vrouw niet van ringen? Das balen! Hoe moet je dan aan anderen gaan laten zien dat DAT jouw vrouw is? Probeer je toekomstige vrouw te overtuigen met een stoere en trendy ring van wolfraam! Dit metaal wordt ook wel ’tungsten’ genoemd. Wolfraam is een ontzettend hard metaal maar behoudt altijd zijn glans en er komen geen zichtbare krassen op. Ideaal dus!

Wil je een trouwring van wit metaal maar zijn de prijzen van platina echt Sky High? Wellicht is palladium dan een goed alternatief. Palladium is duurzaam en veel lichter dan platina en goud, dat wel maar palladium is een ideaal metaal, als je zo min mogelijk wilt merken dat je een ring om hebt!

 

DIY project # 1

Helemaal hip en happening momenteel is een DIY project. Betaalbaar, handgemaakt, simpel en mooi; wat wil je nog meer?! Dit vereist wel een heleboel creativiteit en is misschien niet helemaal voor je weggelegd. Maar met een DIY project ring, ben je wel verzekerd van een uniek exemplaar.

 

De sterkste schakel!

Schakels in je verlovingsring is een typisch gevalletje ‘anders dan anders’. Hebben schakels in een verlovingsring een betekenis? Echtparen willen de eeuwige liefde maar dan moet die liefde wel eeuwig spannend zijn. Het probleem is helaas dat duur en intensiteit moeilijk samengaan. JAMMER! Maar wie is de sterkste schakel?  

 

Rate this post

Door Kar65