Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Nog heel vaak komt het voor dat mensen een nieuwe website afnemen en geen zoekmachine optimalisatie toe te passen. Dit is ook wel vergelijkbaar met dat u een mooie winkel huurt, maar dat deze zich als het ware in de woestijn bevindt. Om ervoor te zorgen dat de klanten dan naar u toe komen, moet u heel erg veel reclame maken. En is er eigenlijk geen enkele klant die dan de moeite doet om zo ver te reizen om uw winkel te bezoeken. Wanneer u ervoor kiest uw website te optimaliseren voor de zoekmachines, is het zo dat u steeds dichter bij de beschaving komt.

97% van de Google gebruikers kijkt niet verder dan de eerste pagina in Google

Wist u dat maar 3 procent echt verder kijkt dan de eerste pagina in de zoekmachines? Dan is het zeker van belang dat u met uw website of webwinkel op de eerste pagina in Google komt. Neem als voorbeeld dat er 1300 keer wordt gezocht op Makelaar Zwolle. Dan loopt u een hoop bezoekers mis wanneer u niet kiest voor zoekmachine optimalisatie. Wel is het zo dat u, vooral wanneer u niet de juiste tools en middelen voor handen heeft, veel tijd kwijt bent aan het optimaliseren van uw website. Daarom raden wij ook altijd aan om dit met elkaar af te wegen. Van belang is in ieder geval dat u de waarde er wel van in ziet, vooral omdat u anders heel veel bestellingen en bezoekers mis loopt.

Bewust zoekmachine optimaliseren

Wij hopen dat u door middel van deze blog beseft hoe belangrijk zoekmachine optimaliseren kan zijn voor uw bedrijf. Mocht u toch niet overtuigd zijn, dan komt dat wellicht in de toekomst nog. Wel blijven wij natuurlijk bezig met het bewust maken van dat u goed vindbaar moet zijn in de zoekresultaten om het beste uit uw website te halen.

Rate this post

Door Mellody