Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Waarom zou je kiezen voor e-sigaret als je ook een sigaret kunt roken? Daar zijn meer dan genoeg redenen voor te bedenken. Het dampen van een e-sigaret is 80 procent goedkoper dan het roken van een klassieke sigaret, ook stinkt een e-sigaret niet, je hebt een frisse adem en geen stinkende kleding als je een e-sigaret dampt.

Recent onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door de Harvard School of Public Health toont aan dat een e-sigaret niet zo ongezond is als een tabak sigaret, ook Stivoro, Longfonds en het KWF bevestigen de uitkomst van het onderzoek.

Ook heeft de Harvard School of Public Health in 2012 onderzoek gedaan naar hoe verslavend de stof nicotine in een sigaret of e-sigaret is. Niemand had het verwacht maar het is niet de nicotine die zo verslavend is maar de verslaving zit vooral tussen je oren.
In het zelfde onderzoek zijn ook de nicotine pleisters aanbod gekomen, deze bleken lang niet zo goed te werken als methode om te stoppen met roken als een e-sigaret, op de korte termijn werken de nicotine pleisters prima, maar op de lange termijn is het toch echt de e-sigaret damper die volhoudt.

Voor aanstaand arts Philippe Presles heeft recent een boek uit gebracht dat gaat over de effectiviteit van de e-sigaret als hulp middel om te stoppen met roken. In het uitgebrachte boek is onder andere te lezen dat de e-sigaret een prima methode is om van het roken af te komen. Ook stelt Philippe Presles; “Deze uitvinding zal verantwoordelijk zijn voor het redden van een recordaantal levens in de 21ste eeuw”

Je kunt vandaag de dag in ieder dorp wel een e-sigaret kopen, bijvoorbeeld bij een supermarkt of in een tankstation, de vraag is echter is het verstandig daar een e-sigaret te kopen, omdat het personeel waarschijnlijk niet voldoende van een e-sigaret af weet, beter kun je een e-sigaret kopen bij een speciaal zaak of een webwinkel.

Rate this post

Door admin

Gerelateerd bericht