Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Dat de elektronische sigaret steeds meer in opkomst is, dat zien we overal om ons heen. Steeds vaker kiezen rokers ervoor om over te stappen op de minder schadelijke e-sigaret. In de eerste plaats omdat ze gezonder willen gaan leven maar ook als goed alternatief om af te kicken. E-sigaretten blijken namelijk de ideale hulpmiddelen te zijn voor degenen die willen stoppen met roken. Veel effectiever dan bijvoorbeeld nicotinepleisters of nicotinekauwgom.

 

Roken met de e-sigaret: Veel minder schadelijk!

gezonder-rokenZoals je weet zitten in tabak enorm veel schadelijke stoffen. Veel daarvan zitten in nature in tabak maar ongeveer de helft van de schadelijke stoffen worden door fabrikanten ook nog eens toegevoegd! Door over te stappen op elektrisch roken inhaleer je alleen nicotine met een smaakje en hooguit een handjevol andere (mogelijk schadelijke) stoffen. Veel minder in elk geval dan wanneer je gewoon nog traditionele sigaretten zou roken. Met elektronisch roken wordt echt roken nauwkeurig nagebootst. De rookbeleving is nagenoeg hetzelfde, je dampt ‘gezonder’ en je bespaard ook nog eens veel geld!

 

Welke e-sigaret kopen?

Een e-sigaret kopen? Er zijn meerdere soorten e-sigaretten. Daardoor is het misschien lastig om uiteindelijk een keuze te maken. Je kan kiezen voor een wegwerp sigaret of, voor degenen die meer roken, voor een clearomizer- of cartridge sigaret. Bij alle soorten e-sigaretten geldt: Je kan zelf bepalen welke dosis nicotine je gebruikt. Zodoende kan je e-sigaretten heel goed gebruiken om stap voor stap van  je nicotineverslaving af te komen door dit stapsgewijs af te bouwen. Hieronder in het kort wat uitleg over de verschillende typen e-sigaretten waaruit je kan kiezen.

 

Informatie over de wegwerp e-sigaret

e-sigaret-kopen-gezondBen je een gelegenheidsroker of rook je gewoon heel weinig? Dan is de wegwerp e-sigaret misschien voor jou de beste keuze. Je kan deze niet zelf bijvullen of opladen. Is de sigaret opgerookt? Dan gooi je deze gewoon weg (let op de voorschriften die hiervoor gelden). Met 1 wegwerp sigaret doe je ongeveer even lang als met 5 tot 10 echte sigaretten.

 

Informatie over de oplaadbare cartridge e-sigaret

Voor matige rokers geldt dat de cartridge e-sigaret erg geschikt is. Je kan deze sigaret wél zelf opladen en de cartridges (dit zijn tankjes waarin een e-liquid zit) kan je zelf vervangen als ze leeg zijn. Deze sigaretten zijn in aanschaf iets goedkoper dan de zogenoemde clearomizer sigaret (zie informatie hieronder).

 

Informatie over de e-sigaret met clearomizer

Deze sigaretten kan je zelf opladen en bijvullen met e-liquids. Je hoeft dus niet telkens de tankjes te vervangen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor mensen die normaal gesproken veel roken. Clearomizers zijn opgebouwd uit een verbrander (deze verhit de vloeistof), een verdamper, een tankje en een batterij. Alle onderdelen zijn vervangbaar. Je schaft de sigaret zelf dus eenmalig aan!

 

5/5 - (1 stemmen)

Door admin