Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

hoger grafiekOm het maximale uit je website te halen moet je er voor zorgen dat deze hoog komt te staan in de Google zoekmachine.

Een website hoog krijgen is echter niet zo makkelijk. Je zult er een hoop tijd en energie in moeten steken om je website een beetje te laten ranken.

Google verfijnd zo nu en dan het algoritme van de zoekmachines waarbij er zo nu en doe heel wat dingen veranderden. Een van deze belangrijke veranderingen is de waarde van backlinks. De kracht van backlinks worden anders beoordeeld dan vroeger. Een startpagina met tientallen of honderden links is waardeloos geworden. Uiteraard kan een startpagina link wel bijdragen aan het aantal bezoekers welke via deze sites binnen komen maar het zal je Google positie niet meer doen stijgen.

Wat is wel effectief

raakZorg dat je links verwerkt zijn in tekst. Schrijf daarom zelf teksten over het onderwerp welke ook verband houdt met de link. Dit wordt veel meer gewaardeerd door Google. Zorg er voor dat je een mooi reclame stukje schrijft van goede kwaliteit en verwerk daarin je link. Ook een afbeelding toevoegen aan je artikel is belangrijk. Google indexeert namelijk afbeeldingen en toont deze in de ‘afbeeldingen tab’ in de zoekmachine. Google is gek op afbeeldingen en je artikel zal dus meer waard worden als er ook een of meerdere afbeeldingen in verwerkt zijn.

Linkprofiel

linkprofiel linksZorg dat je niet alleen links krijgt van hoge Pagerank website maar ook van lage en minder gewaardeerde website. Dit komt namelijk veel natuurlijker over. Naast de PR waarde van een site moet er ook variatie in de afkomst van je linkjes zitten. Alleen maar artikelsites is ook niet goed. Zorg dat je op fora linkjes krijgt en van Social Media. Variatie is dus heel belangrijk

Rate this post

Door admin