Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

autokosten-uitrekenenIk wil een nieuwe auto

En daar ben ik ook wel aan toe, een nieuwe auto. Ik heb nu al een tijdje een oud barrel voor de deur staan die betaald wordt door mijn ouders. Een beginners auto waar je rustig schade mee mag rijden. Maar nu ik al zeker een jaar mijn rijbewijs in bezit heb en geen schade heb gereden vind ik het toch tijd voor een nieuwe auto. Maar wat kost een auto nou eigenlijk? Omdat ik deze auto volledig als cadeau heb gekregen van mijn ouders had ik zelf geen benul over hoe dat nou precies gaat, een autokopen en wat daar allemaal bij hoort.

chevrolet-avalancheDus ik ging direct druk allerlei websites op om een leuke nieuwe auto binnen mijn budget te vinden. Tja, een Infiniti FX35 is natuurlijk mooi maar misschien past een Chevrolet Avalance toch iets meer bij mij, of nee nee nee toch maar een Landrover Discovery? Zoveel keuze en met mijn hoe groter hoe beter instelling had ik er overduidelijk geen benul van dat er allerlei extra kosten bij zouden komen na de koop. Het is maar dat één van mijn (iets te) oplette collega’s mij erop wees toen ik druk tijdens mijn pauze allerlei advertenties aan het afspitten was.

“Weet je wel wat een auto kost?!” zei Stanley toen tegen me, iets wat beledigd reageerde ik fel; “wat bedoel je.. wat kost een auto?! Dat staat gewoon bij de vraagprijs!”. Ik zal dat gezicht nooit vergeten, ah jee, wat was ik vernederd nadat hij mij duidelijk maakte dat de keuze toch wel iets dieper moet gaan dan alleen het uiterlijk want de kosten achteraf willen nog wel eens best verraderlijkzijn.

Eenmaal thuis natuurlijk weer direct achter de computer gedoken; en ja hoor daar vond ik alle informatie op de website wat kost een auto .nl (http://watkosteenauto.nl/)en nu ben ik toch maar weer eens iets realistischer aan het zoeken geraakt, met de hoop dat er volgende maand toch een nieuwe auto voor de deur staat.

 

 

Rate this post

Door admin