Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

interactieve televisie

Bij interactieve tv zie je informatie op de tv. Met deze informatie is het onder andere mogelijk dat er interactie met jouw plaatsvindt. Deze interactie vindt plaats met behulp van je remote control of te wel afstandsbediening van je televisie of digitale ontvanger of decoder.

Wat heb je nodig voor interactieve tv?

Allereerst heb je natuurlijk een kabelaansluiting nodig. Welke soort aansluiting dit is ligt er natuurlijk aan dat wat er op jouw adres beschikbaar is. Interactieve TV werkt prima via DSL, een coaxkabel of via een glasvezelnetwerk. Je hebt zelfs geen hyper moderne TV nodig. Het enigste wat je wel nodig hebt is een zogenaamde interactieve set-top-box. Wanneer deze set-top-box over een interne harde schijf beschikt heb je hierdoor niet alleen de mogelijkheid om je favoriete programma op te gaan nemen, maar kun je ook een aantal externe toepassingen uitvoeren.

Bepaal zelf wat je wilt kijken

Je kunt met interactieve televisie zelf bepalen wat je wilt kijken. Via je provider kun je niet alleen gemiste tv-programma’s terugkijken, ook films huren hoort tot deze dienst. Dit is onder andere mogelijk bij de volgende aanbieders: Ziggo, KPN, Tele2, Telfort en XS4ALL. Je kunt dus eigenlijk zeggen dat jij met interactieve televisie de regie voert. Bij Video on Demand en Programma Gemist heb je alles volledig zelf onder controle en en bepaal jij dus zelf wanneer en wat jij wilt kijken.

Het standaard aanbod van de verschillende Interactieve tv abonnementen is meestal door de aanbieder vooraf samengesteld maar kan echter met optionele pakketten uitgebreid worden.
Het enigste wat je dus echt nodig hebt is een digitale ontvanger. Om de puntjes van de i op de kwaliteit te zetten zijn deze ontvangers die geschikt zijn voor de ontvangst van interactieve TV HD Ready. Je kunt dus alle programma’s in super HD kwaliteit op je televisie zien.
De enigste voorwaarde die hier aan gesteld is, is dat je dus over een televisie beschikt die op zijn minst HD Ready is. Wanneer je tv Full HD is, is interactieve televisie echt iets wat je nooit meer zult willen missen.

Video on Demand

Ook van Video On Demand heb je zeker al gehoord. Je kunt hiermee films of series rechtstreeks in je woonkamer bestellen. Terwijl je een spannende film of serie kijkt kun je tussendoor gewoon gebruik maken van het toilet of een drankje halen want je kunt de weergave op ieder moment pauzeren op ieder moment wanneer jij dat zelf wilt. De films die in aanbod van de providers zitten zijn ook nog heel vaak nieuwe films en series, zelfs vers uit bioscoop of van de televisie. Maar niet alleen dit kun je bekijken ook oude en zeer populaire films zul je op een aantal Video On Demand platformen tegenkomen.

Aanbieders van interactieve tv

De wel meeste bekende aanbieder van interactieve tv is kabelaar Ziggo die onlangs met UPCis samengegaan. Maar ook de verschillende glasvezelproviders en aanbieders op het ADSL netwerk zoals KNP, Tele2,Telfort en XS4ALL bieden interactieve TV aan. Bij zowel KPN als ook Ziggo heet het product gewoon interactieve tv. Bij alle andere aanbieders zit de interactieve televisie dienst in de door hun samengestelde Alles-in-1 pakketten verwerkt. Wil jij die pakketten nader bekijken dan kan dat op http://allesin1vergelijken.org

Rate this post

Door BeataF