Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Als er ooit een fiets of scooter van je gestolen is weet je dat een goede ketting het verschil kan maken. Je kunt het eerste kettingslot kopen dat je in de winkel ziet liggen maar dat is geen garantie voor veiligheid. In dezelfde winkel kan een crimineel een schaar kopen om dat slot open te breken. Ga naar de kettingslot webshop, daar heb je niet alleen veel meer keuze, je betaalt ook nog eens een stuk minder dan in een normale winkel. Kies het juiste slot voor jouw scooter en je hoeft niet meer met een extra buskaart op zak van huis te gaan.

 

ART keurmerk voor kettingsloten

In de kettingslot webshop kun je snel zien of een kettingslot is gekeurd en hoe veilig het slot is. Daarvoor is het ART keurmerk ingesteld. Dit is een Nederlands keurmerk. Een fabrikant van kettingsloten is niet verplicht hun sloten te laten keuren, als ze daarvoor kiezen krijgen ze een aantal sterren toegekend. Hoe hoger het aantal sterren, hoe veiliger het slot. Als je een diefstalverzekering wilt afsluiten voor jouw scooter wordt er een slot met minimaal twee of drie sterren vereist. Ook zonder diefstalverzekering is een goedgekeurd slot de beste manier om dieven te weren.

 

De kettingslot webshop is goedkoper

Waarom zou je naar de winkel gaan om een kettingslot te kopen? Je hebt minder keuze in merken en modellen en je betaalt meer. In de kettingslot webshop is vergelijken heel eenvoudig, je maakt je keuze en zult jouw kettingslot netjes thuisbezorgd krijgen. In webwinkels heb je ook altijd 14 dagen recht van retour, dat is in andere winkels niet altijd het geval. Zo kun je nooit een miskoop maken.

 

Waarom is een kettingslot de beste keuze?

Je kunt met een lang kettingslot de scooter bevestigen aan een lantaarnpaal of een stevig fietsenrek. Dan is de kans erg klein dat een dief zal proberen het slot open te breken, en ze kunnen jouw scooter niet opladen op een aanhanger. Let bij een kleinere wielmaat op de dikte van de schakels, die moeten door de spaken kunnen. Bescherm jouw scooter, kijk meteen in de kettingslot webshop voor het beste slot.

5/5 - (1 stemmen)

Door Fast2005