Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Shoppen in Arnhem

KoopCentrum Arnhemzondag

In Arnhem is het elke avond koopzondag in het centrum. De gemeenteraad van Arnhem heeft in 2014 bepaald dat alle winkels in het centrum van Arnhem open mogen op zondag van 12:00 tot 17:00. Uitzonderingen hierop zijn de nationale feestdagen. In 2015 zijn dit eerste paasdag (5 april) en eerste pinksterdag (24 mei).

Koopavond

Naast de koopzondagen is er elke week ook een koopavond in Arnhem. Deze is op de donderdagavond. De winkels in het centrum zijn dan geopend tot 21:00 uur ’s avonds. In het centrum van Arnhem zitten diverse cafe’s en twee bioscopen. De koopavond in Arnhem laat zich dan op prima combineren met een bezoekje aan de kroeg of aan de bioscoop.

Buiten het centrum van Arnhem

Ook buiten het centrum van Arnhem bevinden zich diverse populaire winkels. Dit zijn bijvoorbeeld de Ikea en de Intratuin in Duiven. Ook deze winkels hebben één of meerdere koopavonden en zijn elke zondag geopend.

Overige winkelcentra

Naast het centrum van Arnhem zijn er ook prima winkel mogelijkheden in de Winkelcentra Kronenburg en Presikhaaf. Deze hebben beide als voordeel dat er gratis parkeergelegenheden zijn. Deze zijn echter maar 1 zondag in de maand geopend.

Koopzondag-Arnhem.eu

Op Koopzondag-Arnhem.eu vindt u een duidelijk overzicht van de koopzondagen en koopavonden in Arnhem centrum en de diverse winkelcentra. Ook kunt u gemakkelijk vinden waar zich bijvoorbeeld de parkeergelegenheden bevinden.

Rate this post

Door Sanderj