Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

auto-kopenBen je de huidige auto zat en wil je een andere auto kopen? Lees dan dit artikel door waar we je info en tips geven over het onderwerp auto kopen.

Een auto kopen is vaak een leuk ding. Je kunt er uren en dagen in kwijt om de auto van jouw dromen/budget te vinden. Wordt het een kleine zuinige auto of een snelle bak? Je weet het vast al.

Weet je ook al waar je de auto gaat kopen? Ga je naar een autobedrijf of koop je hem bij een particulier?

 

Oriƫnteren

auto-uitzoekenMarktplaats is een van de meest populaire websites waar je terecht kunt voor een auto. 80% van de autobedrijven adverteert daar. Grote kans dus dat jij je auto op deze website vind. Uiteraard wil je niet te veel betalen voor je nieuwe auto en er een goede deal uit halen. Houd er wel rekening mee dat veel autobedrijven met elkaar gaan concurreren met de prijs. Dat betekent dat ze allemaal de goedkoopste willen lijken. Sommige adverteren wel eerlijk met de kosten die er later nog bijkomen en anderen niet. Met deze kosten bedoelen we de afleverkosten.

Afleverkosten bij aankoop

afleverkosten-autoAfleverkosten welke ook wel rijklaarmaak kosten genoemd worden, zijn kosten die je bovenop de prijs van de auto betaald. Vaak doet men niet veel aan de auto behalve een kleine poetsbeurt. In praktijk betaal je vaak wel erg veel voor deze poetsbeurt. Sommige autobedrijven leveren de auto met een nieuwe APK. Deze kosten zitten dan ook verwerkt in afleverkosten. Ben je zelf een beetje goed in handelen en durf je het risico aan dan kun je vaak een hoop geld uitsparen. De auto neemt je dan zo mee en gooit er zelf een nieuwe APK keuring op. Kosten zijn vaak niet hoger dan 40 euro wanneer er niets aan de auto scheelt.

5/5 - (2 stemmen)

Door admin