Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

amerikaanse koelkast side by sideDe keuken aan het verbouwen, toe aan een nieuwe koelkast of gezinsuitbreiding op komst? Overweeg dan een Amerikaanse koelkast.

Een Amerikaanse koelkast mag niet aan een luxe keuken ontbreken en biedt enorm veel gemak en comfort. Grote gezinnen kunnen niet zonder en als je wat extra luxe in huis wilt halen dat is de Amerikaanse koelkast een absolute must have. Ga eens na hoe vaak je de koelkast gebruikt. Precies, dat is gemiddeld per persoon 3x op een dag. Hij is onmisbaar in de keuken en een echt gebruiksvoorwerp, daarom is het ook belangrijk om een goede te hebben.

Een Amerikaanse koelkast biedt om te beginnen meer ruimte dan een normale koelkast. Hierdoor kun je meer inslaan en profiteren van de aanbiedingen. Daarnaast beschikt hij over de nieuwste technologie├źn waardoor je niet alleen veel energie kunt besparen maar ook producten langer vers kunt houden en hem zelf niet meer hoeft te ontdooien. Ze beschikken tegenwoordig allemaal over een No Frost anti-aanvriezings technologie. Er zijn veel modellen op de markt te verkrijgen met bijvoorbeeld een mini-bar, een ijscrusher en een ijsblokjesmachine. Wat de gemiddelde koel/vries combinatie niet kan en de Amerikaan wel is dat je de koelkast temperatuur apart kunt regelen t.o.v. de vriezer.

De Amerikaanse koelkast is veel effici├źnter ingedeeld waardoor je meer kwijt kunt. Veel mensen hebben te weinig vriezer ruimte maar dat is met de Amerikaan opgelost. Van boven tot aan beneden heb je lades waar je bijvoorbeeld brood, patat, ijs, groenten en vlees allemaal in kwijt kunt.

Bekende merken die deze koelkasten fabriceren zijn o.a. Samsung, Bosch, LG en Whirlpool.

Rate this post

Door admin