Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

logo-autobedrijf-keurmerkWelke autobedrijven zijn tegenwoordig nog betrouwbaar? Er komen steeds meer autohandelaren bij en internet staat vol met klachten. Wilt u een auto kopen bij een betrouwbaar autobedrijf?  Kijk dan of het autobedrijf voorzien is van het Autobedrijf Keurmerk. Het Autobedrijf Keurmerk beschermd de consument tegen ondeugdelijke autobedrijven. Hierdoor koopt u met meer vertrouwen een auto en bent u er zeker van dat niet alleen alles in orde is maar dat u ook ergens terecht kunt indien er zich een probleem voordoet.

Hét Keurmerk met een grote K

Het Autobedrijf Keurmerk is een kwaliteitskeurmerk voor autobedrijven. Aangesloten autobedrijven moeten zich houden aan de wet- en regelgeving en de kwaliteitseisen die het Autobedrijf Keurmerk stelt. Hierdoor bent u er zeker van dat u een betrouwbare auto koopt bij een betrouwbaar autobedrijf. Daarnaast staat u er niet alleen voor als er zich problemen voordoen. Komt u er samen met het autobedrijf niet uit dan zal de onafhankelijke geschillencommissie over uw zaak buigen.

De aangesloten autobedrijven ondergaan jaarlijks een strenge keuring om de kwaliteit te waarborgen. Vertrouwen is goed maar controleren is beter. Verzekerd van kwaliteit met het Autobedrijf Keurmerk.

 

Rate this post