Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

ugoos um3Ugoos introduceert de nieuwe Ugoos UM3 Android TV Stick welke van de 4deĀ generatie is.

De eerste generatie was de Single Core processor, de tweede generatie was de Dual Core processor (RK3066), De derde generatie was de Quad Core processor (RK3188) en de vierde generatie, welke de Ugoos UM3 is, bevat een Quad Core RK3288 processor.

Het verschil tussen de 3de en 4de generatie is dat de Quad Core processor niet op 1.6 GHz draait maar op 1.8 GHz. Daarnaast zit er een nieuwe generatie videochip in welke de 4K resolutie ondersteunt. De nieuwe Mali GPU kan dus 2160P aan! Veel TV’s ondersteunen deze resolutie nog niet eens maar de Ugoos UM3 is er in ieder geval klaar voor.

Met de Ugoos UM3 heb je in een handomdraai een echte Android TV waar je van alles mee kunt. Kijk je films en series via internet, speel HD games met een Playstation controller of bel via internet met je vrienden. Android TV heeft ongekend veel mogelijkheden. Denk aan wat een Smartfoon niet allemaal kan. Het beeldscherm van je Smartfoon is dan je TV op een superhoge en superscherpe resolutie. De prestaties van de Ugoos UM3 zijn vergelijkbaar met die van de Samsung Galaxy S4.

In feite heb je heel veel waarde voor je geld. Zo’n Samsung Galaxy S4 kost honderden euro’s terwijl de Ugoos UM3 richting de 119,- euro gaat. Daarmee heb je wel meteen alles in huis. De stick is ook voorzien van Wifi, Bluetooth, Een SD kaartlezer en meerdere USB poorten. Tevens is de nieuwste Android 4.4 Kitkat aanwezig op de Ugoos UM3.

ugoos logork3288 logo

Rate this post

Door admin