Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

auto-toyotaOok in 2015 kwam Toyota met nieuwe modellen op de markt, één van de modellen is een vernieuwde en ge-faceliftte versie van de Auris.

Vernieuwde Toyota Auris

Een nieuwe Toyota die in Juni 2015 voor het eerst de weg op zal gaan, dit nieuwe ontwerp heeft volgens Toyota een krachtig design en een ontzettend mooi interieur. In de Auris is er extra op gelet om de auto zo veilig mogelijk te maken. Dit wordt bereikt met Toyota Safety Sense. Safety Sense wordt geleverd in bijna alle modellen van de Auris. Echter zal de Auris Comfort niet over dit veiligheidssysteem beschikken.

Toyota Safety Sense bevat meerdere systemen die ervoor zorgen dat de bestuurders van de vernieuwde Toyota Auris volledig veilig over de weg kan, enkele van deze systemen zijn:

veiligheid-toyotaPre-Collision System: Het pre-collision system is speciaal ontworpen om met sensoren en een camera van te voren eventuele obstakels te registreren. Indien er een obstakel verder op de weg staat zal het systeem waarschuwingssignalen versturen naar de bestuurder. Indien de bestuurder niet reageert op deze signalen zal het systeem zelf de remmen in werking zetten om een aanrijding te voorkomen of te beperken.

Lane Departure Alert: Dit onderdeel van de Toyota Safety Sense let op de wegmarkeringen op de weg waarop de bestuurder rijdt. Indien de bestuurder van zijn baan afrijdt zonder zijn richting aan de geven zal het systeem een waarschuwing sturen naar de bestuurder d.m.v. geluid en beeld. Het is dan aan de bestuurder zelf om een stuurcorrectie uit te voeren.

Road Sign Assist: Zoals de naam al doet vermoeden houdt dit systeem zich bezig met het bestuderen van verkeersborden rondom. Zo herkent het systeem snelheidsborden en zal de bestuurder hierop alert brengen. Ook houdt het systeem bij als er restricties gelden op bepaalde wegen.

Auto High Beam: Auto High Beam Is speciaal ontworpen voor het nachtrijden, het system houdt rekening met de felheid van de verlichting rondom de wegen en eventuele andere bestuurders in het verkeer. Het systeem zal rekening houdend met deze factoren wisselen tussen grootlicht en dimlicht.

Toe aan een nieuwe?

Ben je toe aan een nieuwe Toyota? Lees meer over hoe je makkelijk en snel van je huidige Toyota afkomt: verkopen Toyota

 

Rate this post

Door admin