Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

volvo safetyVolvo werkt continu aan verbeteringen en technologische hoogstandjes welke terug te zien zijn bij de nieuwe Volvo modellen. Veel van deze verbeteringen resulteren in zuiniger rijden waarbij er een lage CO2 uitstoot wordt geproduceerd. Daarnaast staat Volvo aan kop als het gaat om veiligheid snufjes. Deze snufjes werken actief mee aan uw veiligheid en die van omstanders. Nauwlettend houden de Volvo’s hun omgeving in de gaten en reageren daarop als het moet. Dit brengt een extra veilig gevoel met zich mee. Ook het gebruiksgemak neemt toe welke ook een bijdrage levert aan de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan de Sensus technologie.

Sensus technologie

De Sensus technologie maakt het mogelijk het navigatiesysteem en het audiosysteem te bedienen met de stem. Hierdoor kan alle aandacht worden gevestigd op het verkeer en zal de Volvo doen wat u hem vraagt. Ook bellen met een gekoppelde telefoon kan d.m.v. de telefoonfunctie aan te roepen en een contact te kiezen.

De Volvo denkt ook aan uw gezondheid. Het Interior Air Quality System houdt namelijk continu de luchtkwaliteit buiten in de gaten. Indien de luchtkwaliteit afneemt door bijvoorbeeld roet in de lucht vanwege een vrachtwagen, dan wordt de zuurstoftoevoer via het ventilatiesysteem geblokkeerd totdat de schadelijke deeltjes weer zijn afgenomen.

Intellisafe programma

Het intellifsafe programma van Volvo bestaat uit een aantal onderdelen welke de inzittende en omstanders beschermd. Onderdelen zijn als voorbeeld Adaptive Cruise control waarbij de afstand tot de voorganger constant wordt gemeten wanneer de Cruise control is ingeschakeld. De Volvo zal de snelheid automatisch aanpassen zodat er een veilige volgafstand wordt gecreƫerd.

De Persoonlijke parkeerhulp kan het formaat van parkeerplekken inschatten en het inparkeren voor u doen. Hierdoor wordt de auto netjes en veilig geparkeerd waarbij de geparkeerde voertuigen en het verkeer nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Het Cross Traffic Alert systeem houdt het verkeer in de gaten tijdens het uit parkeren. Mocht er onverwachts een fietsen opduiken of is er iets dat u over het hoofd heeft gezien dan kan de Volvo ingrijpen. Zo worden botsingen voorkomen.

Voetgangers zijn overigens ook veiliger met een Volvo die beschikt over de Voetgangers airbag. Mocht het voorkomen dat er een voetganger geraakt wordt dan wordt de airbag direct geactiveerd aan de buitenzijde om de impact te verkleinen. Het City Safety programma zal ten alle tijde voetgangers en fietsers opmerken en de rem bekrachtigen als ze te dichtbij komen om aanrijdingen te voorkomen. Een ideale feature voor in de drukke stad. Deze optie wordt overigens ook Pedestrian Detection genoemd.

Bent u toe aan een nieuwe volvo en wilt u de oude Volvo verkopen? U weet in ieder geval nu dat u veiliger en zuiniger kunt gaan rijden en waarbij comfort voorop staat.

Rate this post

Door auto