Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.
Armbandjes Direct
Armbandjes Direct

Armbandjes óók leuk als cadeau

Armbandjes zijn een leuk sieraad welke uitermate geschikt zijn als cadeau.
Het maakt niet uit voor welke persoonlijkheid, dit polssieraad is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Armbandjes zijn er voor jong en oud en voor dames en heren. Armbanden zijn er van verschillende materialen of je nu op zoek bent naar edelstaal, natuursteen, kraaltjes of goedkopere schakel armbandjes met sluiting. ArmbandjesDirect.nl is een populaire armbandjes webshop welke een groot en divers assortiment heeft van deze fraaie sieraden welke je om de pols kunt dragen.
De Armbanden uit het armbandjesassortiment zijn er in alle kleuren lengtes en diktes en zijn zeer betaalbaar te noemen.

Ibiza-armbandjes

Je zult ze ongetwijfeld kennen de Ibiza armbandjes; de kleur rijke polssieraden welke doen denken aan het ow zo mooie Ibiza eiland. De Ibiza kleuren stralen vooral vrolijke zomerse kleuren uit welke herkenbaar zijn aan de meestal blauwe bevattende basis. Ibiza armbandjes zijn vrolijk zomers en zijn vaak voorzien van speelse details zoals kraaltjes en franjes in verschillende zachte kleuren.
Ben je op zoek naar een zomers of misschien wel vrolijk armbandje dan is een Ibiza armbandje het sieraad wat je pols doet opfleuren. Ibiza armbandjes zijn een ware rage en zullen het ongetwijfeld goed doen als je op zoek bent naar een decoratief sieraad.

Slavenarmbanden

In tegenstelling tot de naam doet denken is de slavenarmband een gewild sieraad.
Een degelijke doch chique uitstraling geeft deze meestal robuuste armband welke zijn naam doet danken aan het gebruik van soortgelijke “armbanden” welke gebruikt werden om slaven te ketenen en te voorzien van een “eigendomsmarkering”. Gelukkig worden slavenarmbanden tegenwoordig enkel en slechts gebruikt als sieraad en deze armbandjes zijn dan ook al vele decennia een populair polssieraad onder de dames. Doorgaans is een klassieke slavenarmand een simpele ring zonder sluiting welke om de pols word geschoven en die ruim –/ losjes om de pols word gedragen. Ondanks zijn simpele design is de robuuste uitstraling verrassend elegant te noemen.

Armbandjes met sluiting

De meest voorkomende armbandjes zijn die met een sluiting. Deze armbanden zijn er in alle soorten en maten en ook het meest gedragen polssieraad (als je een horloge niet meerekent als sieraad).
Armbandjes met sluiting zijn erg makkelijk om de pols te doen en qua model is er eindeloos aanbod. Of je nu op zoek bent naar een armband met kraaltjes of slechts een “kale” armband met schakels, een armband met sluiting is er voor iedereen. Zo zijn er armbanden met sluiting voor zowel de mannen als de dames en ook voor kinderen zijn er veel verschillende polssieraden in deze variant. Het grote voordeel van een sluiting is dat je gemakkelijk de armband om kan doen en natuurlijk weer af. Dit is veel gemakkelijker in tegenstelling tot bijvoorbeeld een slavenarmband wat nog al een gewroet kan zijn om deze om de pols te krijgen.

Rate this post

Door Woutert