Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

online-scooter-kopenTegenwoordig kun je alles bijna online kopen, van fruit tot elektronica. Wist je dat je tegenwoordig ook een scooter kopen kunt via het internet? Online een scooter kopen is in een handomdraai geregeld en je hebt hem binnen een paar dagen in huis. Hij zal rijklaar worden afgeleverd en dan is het slechts een kwestie van sleutel omdraaien, startknop indrukken en rijden maar.

Praktisch en leuk

Een scooter is niet alleen heel praktisch maar ook erg leuk om te berijden. Veel mensen die nog niet eerder op een scooter of brommer hebben gereden die zijn meteen verkocht na een kort ritje. Scooter rijden geeft je enorm veel plezier en een groot vrijheid gevoel.

Geen helmplicht

Wie zijn haar niet in de war wilt hebben die kan kiezen voor een snorscooter. Bij een snorscooter is een helm namelijk niet verplicht! De snor variant kan slechts 25 kilometer per uur, wat voor veel mensen snel genoeg is om zich van A naar B te verplaatsen en tegelijkertijd te genieten van het weer.

vespa-scooter-kopen

Woon en werk

Woon en werk je in dezelfde stad dan kan een scooter je een hoop tijd besparen omdat je minder vertraging oploopt in het verkeer. Vooral in een drukke stad/randstad ligt de gemiddelde snelheid van een scooter vele malen hoger dan die van een auto. Daarnaast hoef je geen wegenbelasting te betalen, heb je geen apk kosten en betaal je ook niet voor het parkeren van je 2-wieler.

Motorscooters

Wie de file wilt ontwijken op de snelweg kan ook voor een motorscooter kiezen. Een motorscooter mag de snelweg op en is in een 125cc, 180cc, 250cc en 300cc te verkrijgen. Bij een langzaam rijdende file mag je gewoon tussen de auto’s doorrijden. Dat is nog eens tijd besparen! Voor een motorscooter is in Nederland helaas wel een motorrijbewijs nodig.

motor-scooter

2de hands scooters

Als je een scooter kopen wilt dan kun je voor een nieuwe of 2de hands scooter gaan. Nieuw heeft als voordeel dat hij niet alleen als nieuw rijdt maar er ook als nieuw uitziet. Ook aan onderhoud of reparaties hoef je op kort termijn niet te denken. Een 2de hands scooter is daarentegen weer een stukje goedkoper. Dit kan je vele honderden euro’s besparen. Een 2de hands scooter is in veel gevallen ook prima omdat de techniek best degelijk is. Wel moet je er rekening mee houden dat er wel eens een reparatie op je pad kan komen. Remmen, banden en een onderhoudsbeurt zijn niet ongebruikelijk.

Merk scooters

Er zijn vele scootermerken waarvan een aantal Chinees. Chinese scooters zijn goedkoop in de aanschaf en de prijs/kwaliteit is best oké. Wel zal een merk scooter zoals Peugeot of Piaggio een stuk langer meegaan. Onderdelen kun je vaak wel krijgen voor een Chinese 2-wieler maar wel bij de winkel waar je hem gekocht hebt. Onderdelen voor merk scooters zijn een stuk makkelijker te verkrijgen. Ook de afwerking en levensduur van onderdelen en materialen zijn bij merk scooters wat beter. Het is maar net wat je te besteden hebt en hoeveel waarde je hieraan hecht. Gebruik je de scooter voor plezier en niet voor intensief woon- werkverkeer of elke dag voor school dan maakt het niet zoveel uit.

piaggio-scooter

Shoppen kan lonen

Kijk goed rond op internet voordat je een beslissing neemt. Er is veel info te vinden. Ook als er geen scooterwinkel bij jou in de buurt zit is online een scooter kopen een uitkomst. Hierdoor haal je het bedrijf naar je toe en betaal je niet te veel.

Tot slot willen we je ook meegeven dat je een scooter kunt leasen. Leasen betekent dat je de scooter via een soort afbetalingsregeling aanschaft. Je krijgt de scooter direct en betaalt maandelijks een vast laag bedrag.

Rate this post

Door admin