Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

De 3d pennen waren vanaf de introductie op de markt direct een groot succes. Het zelf creëren van modellen in plastic was een totaal nieuw fenomeen en de creatievelingen onder ons gingen er enthousiast mee aan de slag. Ook professionals zagen de mogelijkheden van de 3d pen. In de industrie is de 3d pen inmiddels een onderdeel in de gereedschapskist. Als je kijkt naar de 3d pen anno 2016 dan zie je direct dat de pen enorme verbeteringen heeft ondergaan. Vele kinderziektes zijn opgelost en er zijn belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Bekijk de nieuwste 3d pennen op www.goedkope3dpen.nl

De nieuwe generatie 3d pennen

Alleen al het uiterlijk van de pen is aanzienlijk veranderd. De nieuwe 3d pennen hebben een ergonomische vorm gekregen en zijn voorzien van een antislip laagje. Dit maakt dat de pen nu ook geschikt is voor de kleine handjes van kinderen. Ook het gewicht is aanzienlijk verlaagd. De opwarmtijd van een 3d pen is van 3 minuten naar 30 seconden gegaan en alle pennen zijn nu voorzien van een lcd scherm.  De bediening is bij de huidige generatie 3d pennen vereenvoudigd en de pen kan nu continu worden gebruikt, zonder tussenposes.

Filamenten uitgebreid

Met de eerste 3d pennen kon uitsluitend gebruik gemaakt worden van ABS filament. Dit milieuonvriendelijke materiaal wordt heden ten dage alleen nog gebruikt in de industrie. PLA is het meest gebruikte filament. Het heeft vele voordelen ten opzichte van ABS en is er in talloze kleuren en uitvoeringen. Nieuw is het PETG filament. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor de plastic frisdrankflessen die je met statiegeld kan inwisselen. PETG is transparant en dat maakt een 3d model spannender. De glasachtige look is er in diverse kleuren, maar de keuze is nu nog beperkt. Dit zal zeker in de toekomst gaan veranderen want PETG geeft een 3d model een hele nieuwe dimensie.

 

 

Rate this post

Door erik1986