Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Platina verlovingsringen

Wanneer je je huwelijksaanzoek groots wilt aanpakken, kun je kiezen voor een platina verlovingsring. Dit prachtige witte metaal is de koning van de verlovingsringen. Het is bestendig, duurzaam en exclusief, en staat daarmee boven zijn witte broertjes als witgoud of zilver.

Bij witgouden ringen wil na enige tijd de gele kleur van het goud nog wel eens bovenkomen, maar bij platina zal dit nooit het geval zijn. Dit komt omdat platina van nature al wit is: het zal dus ook altijd wit blijven. Platina is echter wel zachter dan goud. Nog steeds is het minder erg als hier krassen inkomen: Een kras ziet er niet echt uit als een kras maar meer als een authentiek bewijs dat de ring antiek en gedragen is. Dit kan een mooi effect opleveren.

Platina verlovingsringen zijn duurder dan gouden of zilveren ringen. Dit komt omdat platina van zichzelf al een duurder metaal is, maar ook omdat er meer platina nodig is om een ring te maken dan dat er goud nodig is om een gouden ring te maken. Dit is omdat platina een hoge dichtheid is, en ook niet wordt gemengd met andere metalen voordat er een sieraad van gemaakt kan worden. Door de hoge dichtheid kan de ring ook wat zwaarder aanvoelen.

Het leuke van platina verlovingsringen is dat je ze kan laten afwerken zoals je zelf wilt. Je kunt variëren met de vormen van de band, maar ook in de keuze van de diamanten zijn vele combinaties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een heldere diamant, maar ook andere edelstenen van andere kleuren zullen een prachtig resultaat opleveren. Je kunt kiezen voor één grote steen, maar ook een combinatie van groot en klein of een band met allerlei kleine ingezette steentjes zijn mogelijkheden. Met platina verlovingsringen kun je alle kanten op.

Wil je dus een verlovingsring die een tijdje mee kan gaan, er prachtig en elegant uitziet, en die zeer kostbaar is, dan kun je je verloofde in spe verrassen met een platina verlovingsring. Met een ring die zo is samengesteld dat hij perfect bij haar past, zal zij vol trots aan de wereld kunnen laten zien dat jullie bij elkaar horen. Wanneer je een iets hoger budget hebt voor de verlovingsring, is dit de platina verlovingsring een mooie en romantische keuze!  

Rate this post

Door Hen