Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Scootmobielpagina heeft de 5-wiel scootmobiel Quingo Flyte verkozen tot scootmobiel van het jaar 2015! De Quingo Flyte bezit namelijk een grote hoeveelheid kwaliteiten. Hij is gemakkelijk zelf te vervoeren in uw auto en tevens veilig, comfortabel en wendbaar.

Bij de Quingo Flyte hoort het Flyte station dat de scootmobiel veilig en stabiel vastzet in uw auto. U hoeft hiervoor slechts een lichtgewicht aluminium oprijplaat uit te schuiven en gebruik te maken van een afstandsbediening bestaande uit twee eenvoudige knoppen. Vervolgens rijdt uw scootmobiel zelf in of uit uw auto in minder dan 60 seconden.

De transportabele Quingo Flyte zorgt er voor dat u met uw scootmobiel kunt rijden waar uw maar wilt. De vier ultradunne batterijen zorgen maar liefst voor een maximaal bereik van 37 kilometer met slechts één enkele lading. Het is zelfs mogelijk dit bereik uit te breiden naar 50 kilometer.

De veiligheid van de Quingo Flyte wordt onder andere gewaarborgd door de Quingo smartbumper. Deze bumper zorgt in geval van botsing voor een schokvermindering en beschermt tevens de carrosserie tegen beschadiging. U zult met de 5-wiel Quingo Flyte, in tegenstelling tot met een 3-wiel scootmobiel, sowieso niet snel kantelen. Zijn draaicirkel is namelijk kort en stabiel.

Dat de Quingo Flyte comfortabel is, blijkt uit de verhoogde zitpositie en de verstelbare voetpanelen. In tegenstelling tot een 4-wiel scootmobiel, biedt de 5-wiel scootmobiel ook veel beenruimte. Dit alles zorgt voor een ideale ergonomische zithouding, waardoor de QuingoFlyte ook ideaal is voor langere ritten.

Kortom de Quingo Flyte is dé scootmobiel van het jaar 2015!

 

Rate this post

Door admin