Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

motorkap schadeSchade aan je auto is altijd heel vervelend. Soms gebeurt het dat je terug komt van het winkelen en je de auto aantreft met schade. Ben je all-risk verzekerd dan kun je contact opnemen met je verkeersverzekering. Je kunt door worden doorgestuurd naar bijvoorbeeld een care-schadeservice welke tegen een bepaalde vergoeding de schade voor de verzekering gaat taxeren. De kosten hiervan zijn rond de 75 euro. Indien je de schade daar ook laat herstellen dan worden de taxatiekosten van de schade kwijtgescholden. Het is per verzekering en polis weer anders welk effect dit heeft op je no-claim en premie die je de komende tijd moet gaan betalen. Ook al ben je verzekerd, zul je toch de financiële gevolgen hiervan ondervinden.

In het geval dat je niet verzekerd bent voor schade aan je eigen auto en je hebt een getuige die ook gezien heeft dat je de auto geparkeerd hebt zonder schade dan kun je aanspraak maken op het waarborgfonds. Het waarborgfonds zal een deel van je schade kunnen vergoeden. Wel zit hier een eigen risico aan vast dus het volledige bedrag zul je niet in handen krijgen. Ook hiervoor moet er een schaderapport opgemaakt worden. Het waarborgfonds biedt geen garantie op een uitkering maar het valt natuurlijk altijd te proberen.

Rijd je zelf ergens tegen aan waaronder een aanrijding met een ander voertuig dan dekt de standaard WA verzekering de schade die jij maakt aan het voertuig van een ander. Je eigen schade is niet gedekt. Deze moet je dus zelf gaan betalen. Schade zijn vaak zeer kostbaar en een paar duizend euro neerleggen om de auto weer te laten herstellen is voor veel mensen geen optie. De schadeauto verkopen is dan vaak een logische keuze.

Een schadeauto is niet meteen afgeschreven en hoeft zeker niet meteen naar de sloop. Je kunt je auto immers met schade alsnog verkopen. Op de website http://verkopenschadeauto.nl/ kun je kosteloos een bod ontvangen van meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven welke een bod op je schadeauto kunnen uitbrengen. De autobedrijven krijgen 24 uur de tijd om te reageren met een bod. Het hoogste bod wordt aan je kenbaar gemaakt en is geheel vrijblijvend en gratis. Het bod is tevens gegarandeerd wat betekend dat er verder niet meer onderhandeld zal worden over de prijs. Je weet dus precies waar je aan toe bent en wat je schadeauto echt waard is.

autolak krassenHet verkopen van je schadeauto is zeer eenvoudig. De auto kan worden opgehaald bij je en omdat alleen de RDW erkende autobedrijven deel uit maken van het netwerk kunnen zij ook ter plaatse vrijwaren. Het geld krijg je meteen in handen of wordt direct overgemaakt per bank. Op die manier ben je snel van je schadeauto af en kun je opzoek naar een andere auto. Omdat je direct het geld op de bank of in de hand hebt kun je ook meteen overgaan tot kopen van een andere auto. Je hoeft dus niet lang zonder vervoer te zitten.

De kracht van het netwerk is dat er meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven een bod kunnen uitbrengen en je op die manier gegarandeerd het hoogste bod voorgeschoteld krijgt. Hoe meer bedrijven, hoe groter de kans op een hoog bod. Daarnaast kunnen schadeherstel bedrijven een hoger bod uitbrengen op de schadeauto omdat zij tegen inkoopsprijs de schades kunnen herstellen. Hierdoor zijn zij in staat om een betere prijs voor de auto terug te geven. Een win-win situatie. Het ontvangen van een bod is dus geheel kosteloos en vrijblijvend. Indien je de auto wilt verkopen voor het hoogste bod dan kost het je ook niets.

Rate this post

Door auto