Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

schadewagen verkopenEen schadeauto verkopen? Geen probleem!

Een schadeauto verkopen kan makkelijk en eenvoudig en je krijgt er een goede prijs voor terug. In de meeste gevallen is dit een stuk meer als dat je krijgt als inruil of particuliere verkoop bij Marktplaats.

Hoezo krijg je meer geld?

Omdat onze online autoveiling een groot aantal schadeherstelbedrijven in haar netwerk heeft die onderling een bod kunnen uitbrengen en elkaar kunnen overbieden komt er gegarandeerd een goede prijs uit de online autoveiling. De schadeherstelbedrijven zijn gespecialiseerd in schadeherstel en kunnen tegen zeer lage kosten de autoschade repareren en herstellen. Hierdoor krijgt u een goede prijs.

Gratis, anoniem en vrijblijvend

Het ontvangen van een bod op de schadeauto is gratis en vrijblijvend. Indien het bod interessant genoeg is dan kun je de schadeauto daar direct voor verkopen. Ook verkopen is altijd gratis dus het kost je nooit iets. Zie het als een gratis waardeindicatie voor je schadeauto. De online autoveiling is anoniem dus de bieders zien niet met wie ze te maken hebben. De gegevens blijven beschermd totdat de koop gesloten is. Indien deze niet plaats vind dan worden de gegevens automatisch uit het systeem verwijderd en zullen nooit worden doorverkocht of voor commerciƫle doeleinden worden gebruikt.

Direct geld en een vrijwaring

De autobedrijven zijn vooraf gescreend en moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. 2 Van deze voorwaarden is dat ze direct kunnen uitbetalen en vrijwaren. Alles wordt dus meteen geregeld zonder problemen.

 

Rate this post

Door admin