Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

auto-verkopenWil je snel je auto verkopen dan kun je in België terecht bij autoverkopensnel.be. Deze autoveiling biedt het voordeel dat je de auto heel gemakkelijk verkopen kunt en dat aanmelden slechts enkele minuten in beslag neemt. Binnen 24 uur krijg je het hoogst behaalde bod te horen en kun je kiezen of je de auto verkopen wilt voor het voorgestelde bod of dat je deze toch afwijst. In alle gevallen is de dienst gratis en vrijblijvend. Het verkopen van je auto kan dus razendsnel gaan en de prijs is vooraf bekend.

 

Aanmelden zo gebeurt

3-stappen-auto-verkopenHet aanmelden kost enkele minuten tijd. Er zijn slechts een aantal gegevens nodig om de auto in de veiling te plaatsen. Denk hierbij aan merk, model, kilometerstand, onderhoudshistorie en eventuele schades. Het bod is op basis van de ingevulde gegevens en de geüploade foto’s.

 

Zonder kosten

De gehele autoveiling is zonder kosten. Dit betekent dat niet alleen het aanmelden van de auto gratis is maar ook het ontvangen van het hoogste bod en de eventuele verkoop wanneer je akkoord gaat met het bod. Zonder kosten je auto verkopen dus.

 

Zonder verplichtingen

De auto verkopen is niet verplicht bij autoverkopensnel.be. Je weet immers niet van te voren wat er op de auto geboden wordt en kunt dus niet vooraf al ergens mee akkoord gaan. Het bod is dus geheel vrijblijvend. Jij beslist of je de auto verkoopt voor het voorgestelde bod of niet.

 

Binnen 24 uur het hoogste bod

hoogste-bod-op-autoHet hoogste bod komt tot stand doordat alle aangesloten autobedrijven hun bod binnen 24 uur moeten ingeven. Het hoogste bod wordt doorgestuurd en daarvoor kun je gegarandeerd de auto verkopen. Je hebt 3 dagen om over het bod na te denken en een beslissing te nemen. Na deze 3 dagen mag de hoogste bieder het bod intrekken en kun je hier mogelijk geen gebruik meer van maken. Ga je wel akkoord dan kun je meteen de auto verkopen voor het voorgestelde bod. Doordat er meer dan duizend autobedrijven actief zijn in de autoveiling komt er altijd een goed en hoog bod tot stand. Bovendien zien de bieders het bod en kunnen daar nogmaals overheen bieden. Een hoge verkoopprijs is daardoor snel gerealiseerd.

5/5 - (1 stemmen)

Door admin