Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

StorytrailWilt u op een nieuwe manier de binnenstad van Den Haag ontdekken? Ga mee met Storytrail tijdens een stadswandeling door Den Haag. Op een unieke manier leert u de stad Den Haag kennen. Zelfs als u al jaren in de stad woont ontdekt plekjes die u normaal nooit tegenkomt. Naast het decor van Den Haag is het verhaal natuurlijk nog veel belangrijker. Er wordt geen saai geschiedenis verhaal verteld, maar een spannend verhaal over de stad Den Haag. Door de theatrale manier van vertellen wordt u als het ware meegezogen in het verhaal. U kunt heerlijk genieten van echte Haagse volksverhalen tijdens uw wandeling door Den Haag.

Ga alleen of met een groep

U kunt een stadswandeling door Den Haag maken in uw eentje of met een complete groep. Iedere maand probeert Storytrail een stadswandeling door Den Haag te maken. U kunt hiervoor online een kaartje kopen. Wilt u liever met uw eigen groep een wandeling maken? Dit is mogelijk vanaf 15 personen. Natuurlijk is het ook hartstikke leuk om met een grote groep te wandelen. U leert zo andere inwoners uit Den Haag kennen. Naast het ontmoeten van andere mensen kunt u het volgende verwachten tijdens de wandeling:

• Ontdek lokale stadsverhalen uit de geschiedenis.
• Leer alles over de Haagse Bluf en Haagse Kaak.
• Ontdek waarom er een ooievaar in het wapen van Den Haag zit.
• Maak op een unieke manier kennis met uw eigen stad!

Boek een ticket voor een open groep

Wilt u graag mee wandelen, maar heeft u geen 15 personen? Geen probleem schrijf uzelf in voor de open groepswandeling door Den haag. Leer andere mensen kennen en geniet samen van uw eigen stad. In het decor van uw eigen stad maakt u kennis met de schurken en helden van de stad. Beleef al snel de leukste stadswandeling in Den Haag en maak kennis met onze unieke verteller.

Rate this post

Door willaaps