Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

stoppen-met-rokenAccupunctuur is, net zoals lasertherapie, een probate methode om het roken voorgoed achter je te laten. Roken is een ernstige verslaving waaraan veel mensen lijden. Om te kunnen stoppen, moet je afrekenen met zowel de geestelijke als lichamelijke verslaving. Over het algemeen geldt dat de meeste stoppogingen in het begin (de eerste dagen) lijken te lukken. Echter, de eerste dagen nadat je bent gestopt zit er nog steeds nicotine in je lichaam. Daardoor is de drang om weer te gaan roken nog het minst heftig. Pas na zo’n 3 tot 4 dagen is de nicotine uit je lijf verdwenen en komen de ontwenningsverschijnselen. Accupunctuur kan je helpen bij het stoppen met roken!

 

De accupunctuur methode als ondersteuning bij je stoppoging

stop-met-rokenDeze methode wordt vandaag de dag veel ingezet om rokers te helpen met stoppen. Het vermindert de ontwenningsverschijnselen. De acupuncturist plaatst naalden op bepaalde plekken op je lichaam. Na een behandeling merk je vrijwel direct de positieve effecten. Zo ervaren rokers opeens dat ze over veel wilskracht beschikken om te stoppen en wordt de smaak van tabak plotseling als smerig ervaren. Belangrijker dan dat is misschien wel dat de ontwenningsverschijnselen door het stoppen met roken worden verzacht. De kans op terugval wordt daarmee verkleint. Een behandeling met accupunctuur is niet pijnlijk. De behandelaar prikt namelijk alleen door de opperhuid heen.

 

Extra homeopathisch middel ter ondersteuning

Meestal wordt, naast de behandeling met accupunctuur, nog een middel toegeschreven. Dit homeopathische geneesmiddel biedt extra ondersteuning tijdens het stoppen met roken. In totaal heb je aan 3 behandelingen voldoende om te kunnen stoppen met het roken.

 

e-smokerAndere methode

Een andere veelgebruikte methode om te minderen met roken en af te stappen van de gewoonte om een echte sigaret vast te pakken is een E sigaret. Dit is een elektronische sigaret welke je kunt voorzien van allerlei tabakssmaken welke met of zonder nicotine zijn. Sommige kun je zelf instellen qua sterkte zodat je ook eenvoudig zelf kunt afbouwen.

Rate this post

Door admin