Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Tai Chi Apeldoorn – Bron van Geluk

‘Fu Yuan’ betekent Bron van Geluk en laat dit nou net de naam zijn van de Tai Chi Chuan en Chi Kung school in Apeldoorn van sifu Douwe Geluk.Douwe Geluk is een intens fanatieke beoefenaar van Tai Chi Chuan, Chi Kung maar ook Kungfu en andere martial arts. Tegenwoordig is de term mindfulness enorm in en ook daar doet Fu Yuan Apeldoorn de Bron van Geluk wat mee.

Meerdere Tai Chi stijlen mogelijk

Douwe Geluk is een beoefenaar van verschillende Tai Chi stijlen zoals, Yang stijl 108 vorm, Yang stijl 37 Cheng Man Ching vorm, Wudang 28 vorm, Chen Xinjia Yi Lu en vele anderen. Tevens doet Douwe Geluk ook veel met wapens binnen het Tai Chi Chuan zoals het zwaard, de waaier, de staff, de speer en ga zo maar door. De school van Douwe doet ook veel met het 8 voudige pad dmv Chi Kung.

Chi Kung lessen in Apeldoorn

Douw Geluk beheerst meerdere vormen van Chi Kung wat vormen die hij onderwijst zijn: Wudang 5 Animal Qi Qong, Chi Kung Shi Ba Shi, Baduan Jin Qi Qong, Shaolin Yuan Qi Qong, Wise Path Qi Qong, Wu Ji Qi Qong en vele anderen. “Be like a flower filled with Chi energy when you practise”. – Douwe Geluk

Lessen voor wie?

Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk biedt lessen voor jong en oud en ook voor mensen met medische aandoeningen. Wist je dat Tai Chi erg goed helpt bij Burnouts? Bij Fibromyalgie? Bij Reuma? Bij vele andere aandoeningen? Tai Chi geneest natuurlijk niks, maar het geeft je vaak een ontzettend vitaal en gezond gevoel waardoor je beter kan omgaan met de stress van de medische aandoeningen. Een proefles is altijd GRATIS bij de Bron van Geluk in Apeldoorn.

Over Douwe Geluk

Douwe Geluk is meerdere malen een kampioen geweest binnen het Tai Chi Chuan en heeft meerdere prijzen behaald. Hij geeft nationaal workshops en clinics en is de eigenaar van Tai Chi Apeldoorn voor Tai Ji Quan, Qi Qong, Mindfulness.

Douwe Geluk heeft een unieke lesgeef stijl en een hele leuke vaste groep, waarbij plezier en het ongedwongen oefenen helemaal voorop staan.

Contact over waar en wanneer:

Tai Chi Apeldoorn is te bereiken via: 06 – 51820257 of via de mail; fuyuan.apeldoorn@gmail.com

Ook kunt u een kijkje nemen op de website van Tai Chi Apeldoorn klik hier: Tai Chi Apeldoorn – Bron van Geluk

 

 

Rate this post