Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.
tijdelijke tattoo strand

Tijdelijke Tattoo’s

De tijdelijke tattoo is momenteel helemaal hip, je ziet op alle festivals wel meerdere meisjes met deze te gekke en originele tijdelijke tattoos rondlopen. Deze tijdelijke tattoos zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het toepasbaar is bij elke outfit en je het kan matchen met je andere sieraden. De gouden tijdelijke tattoo heeft een erg classy uitstraling en ziet er erg mooi uit, ben je een meer kleurrijk type dan zijn er ook de fluor gekleurde tattoos. De fluor tattoos zijn lekker opvallend en hiermee zal je dan ook zeker de blits maken op elk festival. De tijdelijke tattoo is leverbaar in erg veel verschillende vormen zodat er voor iedereen wel wat leuks te vinden is. Er zijn bijvoorbeeld vlinders, armbandjes, decals, kettingen, bomen, boeddha hoofden. En dit allemaal in de kleuren goud, zilver, zwart en felle fluor kleuren.

tijdelijke tattoo flashtattoo.rocks

De kracht van een tijdelijke tattoo

Tijdelijke tattoos zijn erg sterk, het is niet zo dat na een dag je tatoeage al helemaal vervaagd is. Uiteraard hangt het, zoals met alles in het leven, er wel helemaal vanaf hoe je met de tijdelijke tattoo omgaat. Als je gewoon normaal ermee omgaat dan blijft een tijdelijke tattoo ongeveer 4 tot 6 dagen op je huid zitten. De tattoo geeft niet af en wekt slechts bij een zeer klein aantal mensen een allergische reactie op, wel is het af te raden om een tijdelijke tattoo te plaatsen op de huid van kinderen die jonger zijn dan 3 jaar.

Tijdelijke Tattoo verwijderen

Het aanbrengen van een tijdelijke tattoo is erg eenvoudig, je knipt het gewenste patroon uit het velletje, haalt de beschermlaag eraf en ‘plakt’ het op je huid. Nu moet je 30-40 seconden met een natte doek over het papier wrijven en dan zal de plaktattoo op je huid blijven plakken. Zoals je ziet is een tijdelijke tattoo laten zetten dus helemaal niet nodig.
Het verwijderen van de tijdelijke tattoo is ook erg simpel, je kan uiteraard keihard gaan lopen schuren met allemaal doekjes of handdoeken maar dit is helemaal niet nodig, als je een beetje (baby-)olie gebruikt dan is je huid heel snel weer helemaal schoon. Koop nu snel jouw eigen plaktattoos en versier je lichaam zoals ook de sterren doen.

Rate this post