Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Er zijn veel verschillende soorten supplementen verkrijgbaar op het internet. Al deze supplementen hebben een doel. Dit kan voor het afvallen zijn maar ook voor het opbouwen van spiermassa. De twee meeste gebruikte supplementen onder sporters zijn creatine en eiwitshakes. Deze zijn er beide voor bedoeld om bij te dragen aan spiergroei.

Creatine supplementen
Creatine wordt in het menselijk lichaam aangemaakt maar zit ook in vis en vlees. Het wordt uit de aminozuren arginine, glycine en methionine aangemaakt. Het menselijk lichaam produceert per dag circa twee gram creatine. Het wordt aanbevolen om dagelijks vijf gram creatine te gebruiken. De creatine moet dagelijks genomen worden om er profijt van te hebben. Creatine wordt door de meeste personen na de workout genuttigd met de shake.

Eiwitshake supplementen
Zonder eiwitten is het groeien van de spieren bijna niet mogelijk. De cellen worden gerepareerd door eiwitten. Het grootste deel van de eiwitten hoort uit voeding te komen. Voedingsmiddelen zoals zuivel en kip hebben de voorkeur bevatten veel eiwitten. Ook is het mogelijk om als aanvulling eiwitshake supplementen te nemen. Het zuiverste eiwit om als poeder te gebruiken is whey eiwit. In de meeste gevallen wordt deze eiwitsoort gebruikt na een workout. Dan heeft de spiermassa veel eiwitten nodig.

Rate this post

Door Pavlov