Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

logo-witgebitEen veelgestelde vraag bij tanden bleken is of het pijn doet. Laat je jouw tanden bleken bij Witgebit Rotterdam of een van de andere vestigingen dan is het volledig pijn- en gevoelloos. Ook wanneer je angst hebt voor de tandarts of voor pijn dan kun je rustig en ontspannen in de behandelstoel zitten.

Een andere vraag welke vaak gesteld wordt is of het bleken schadelijk is voor je tanden. De techniek die Witgebit gebruikt is op basis van zonnebloem- en kokosnootolie. Hierdoor wordt het glazuur niet in hardheid aangetast. Wanneer je de tanden 6 uur lang achter elkaar laat bleken dan is dit schadelijker voor je tanden dan een het drinken van 1 blikje cola. Stel je dan voor dat de meest uitgebreide bleekbehandeling niet langer dan 2 uur duurt. Bovendien is het tandglazuur binnen 24 uur weer volledig gesteld.

Eten of drinken na de behandeling

resultaten-wit-gebitHeb je de tanden laten bleken dan luidt het advies om de eerst twee à drie uur even niets te eten of te drinken behalve drinkwater. Daarnaast worden een aantal etenswaren de eerste 24 uur afgeraden. Dit zijn met name producten waarin veel kleurstoffen inzitten. Denk daarbij aan tomaten ketchup, cola, rode wijn, kersen, rode kool, aardbeien, koffie en thee. Ook kun je het beste de eerste 24 uur zo min mogelijk roken. Wanneer de 24 uur weer zijn verstreken dan mag alles weer.

Goedkoop je tanden bleken

Bij Witgebit kun je al vanaf 24,95 euro je tanden laten bleken. Vergeleken met andere aanbieders is niet alleen de prijs zeer laag en de resultaten bijzonder goed maar is de methode van bleken ook super veilig. Online kun je eenvoudig je afspraak inplannen in alle rust. Kijk welke dag en tijd het beste in je schema past. Ook de betaling kun je eenvoudig online regelen.

Voordelen bij Witgebit Rotterdam zijn:

  • Vanaf 24,95 euro je tanden laten bleken!
  • Direct online je afspraak inplannen
  • Is er geen resultaat dan is dezelfde behandeling helemaal gratis
  • Kom je met meer personen om je tanden te laten bleken dan krijg je meer korting
  • Nieuw: Laat je tanden polijsten voor dubbel zo veel resultaat
  • Ook bij jouw in de buurt want er zijn maar liefst 8 vestigingen door heen Nederland
  • Ruime openingstijden van 10.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond

resultaten-wit-gebit

3.5/5 - (2 stemmen)

Door admin