Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

autoschadeSchade aan uw auto is al vervelend genoeg en dan ook nog eens met uw schadeauto moeten leuren is helemaal vervelend. Gelukkig kunt u ook snel uw schadeauto verkopen voor een goede prijs waarbij u ook nog eens de garantie krijgt dat u de auto aan een erkend autobedrijf verkoopt. Bovendien zijn er geen kosten en kunt u de schadeauto binnen 24 uur verkopen.

Allereerst zullen we uitleggen hoe het in zijn werk gaat. U meld uw schadeauto aan op onze website¬†http://schadewagenverkopen.be/ en geeft op welke schade het betreft. U kunt foto’s trekken van de schade en deze toevoegen bij de aanmelding. Het aanmelden van uw schadeauto is gratis. Uw auto wordt vervolgens gratis voorgelegd aan de ruim 1.000 aangesloten autobedrijven welke allemaal erkend zijn. Deze autobedrijven krijgen 24 uur de tijd om een bod uit te brengen op uw schadeauto. Het hoogste bod krijgt u direct van ons te horen. Het bod kost u niets en verplicht u ook tot niets. Indien u de schadeauto wilt verkopen voor het bod dat u heeft ontvangen dan kan dat meteen. Ook het verkopen van uw schadeauto is helemaal gratis. Van A tot Z geen kosten dus.

Omdat u de schadeauto via ons alleen aan een erkend autobedrijf kunt verkopen loopt u geen risico’s zoals betaald worden met vals geld, het niet nakomen van afspraken en achteraf alsnog een onderhandeling (afbieden). U kunt uw schadeauto dus veilig verkopen. Daarnaast worden de auto’s opgehaald wanneer het u uitkomt en worden de autopapieren en de betaling ter plaatse in orde gemaakt. Betalingen vinden in veel gevallen per spoedoverboeking (bank) plaats tenzij u anders wilt.

Elk type auto, ongeacht het merk en de kilometerstand kunt u kosteloos verkopen. Echter zijn alleen auto’s vanaf bouwjaar 2005 nog interessant om aan te bieden gezien de resterende waarde. Aanmelden is gratis en u ontvangt altijd een gratis en vrijblijvend bod zodat u precies weet wat u voor uw schadeauto kunt krijgen.

Rate this post

Door auto