Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

versnellingsbak revisieOp een gegeven moment kan het gebeuren dat je auto minder fijn begint te schakelen. Wellicht schakelt de versnellingspook wat stroever in bepaalde versnellingen (warme of juist koude motor) of springt hij tijdens het rijden uit de versnelling. De dealer zal al snel adviseren om er een nieuwe versnellingsbak onder te laten zetten maar je hebt gelukkig ook nog een goede optie die net zo goed is. Dat is namelijk versnellingsbak revisie.

Hierbij worden alle slijtagegevoelige onderdelen in de versnellingsbak waaronder lagers en keringen vervangen. Ook versleten tandwielen worden door A kwaliteit tandwielen vervangen waardoor de versnellingsbak weer als nieuw zal schakelen. Uiteraard mag je ook een garantie daarbij verwachten van een jaar met een onbeperkt aantal kilometers. Op die manier kun je weer vele duizenden kilometers onbezorgd rijden.

Voer op tijd een revisie uit

Wacht niet te lang met het reviseren met je versnellingsbak omdat er door de reeds aanwezige slijtage ook meer kapot kan gaan. Hierdoor kunnen de kosten oplopen en ben je verder van huis. Bij garagebedrijf de Boer ben je als het om versnellingsbak revisie gaat in goede handen. Ze hebben 20 jaar ervaring en weet snel en vakkundig de juiste diagnose te stellen zonder dat het je iets kost. versnellings pookVan te voren weet je dus precies wat de revisie gaat kosten en betaal je nooit te veel.

Vroeg of laat aan de beurt

Een versnellingsbak heeft nu eenmaal een beperkte levensduur welke tevens afhankelijk is van je rijstijl en merk/type auto. Bij veel auto’s duiken de problemen op rond de 150.000 km en daarboven. Als je de versnellingsbak laat reviseren dan kun je nog jaren lang vele kilometers plezier hebben van je auto. Waarschijnlijk zal de auto zelfs lekkerder en soepeler schakelen dan dat je hem kocht. Hoe dan ook zal hij weer heerlijk soepel schakelen en krijg je het gevoel dat je in een nieuwe auto rijdt. De versnellingsbak is een van de belangrijkste onderdelen dieĀ zorgt dat het motorvermogen doorgegeven wordt aan de wielen.

Gratis advies

Wacht niet te lang want als de versnellingsbak het echt begeeft kom je met pech te staan of kan de schade ernstig worden waardoor de kosten oplopen. Bel voor gratis advies met Garagebedrijf de Boer opĀ 0570-628899.

 

Rate this post