Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Je weet vast wel wat een Flash Tattoo is. Voor de mensen die niet helemaal bij de tijd zijn een korte introductie: Een Flash Tattoo is een tijdelijke tatoeage die je eenvoudig aan kunt brengen op je hele lichaam met een nat sponsje. Een Flash Tattoo blijft 4 tot 6 dagen zitten, of tot je die zelf wilt verwijderen, wat heel eenvoudig gaat met een beetje huidvriendelijke olie. Waarom zou je een Flash Tattoo nemen?

 

  1. Een Flash Tattoo is tijdelijk. Je zit er niet aan vast, je kunt inspelen op de actualiteit zonder je zorgen te maken over de toekomst.
  2. Je kunt een Flash Tattoo bijna overal plaatsen. Plak er één op je voorhoofd, je onderrug, je armen of op je voeten. Of bedek je hele lichaam met Flash Tattoos!
  3. Er is heel veel keuze. Een Flash Tattoo ligt OP je huid, niet IN je huid. Daarmee kun je kiezen voor een felgekleurde Flash Tattoo, of zelfs zilver en goudkleurige motieven.
  4. Ze zijn niet duur. Je kunt een specifiek motief Flash Tattoo kopen, of een set met kleinere plaatjes. De prijs is laag dus je kunt voor elke stemming of evenement een andere Flash Tattoo kiezen.

Flash-tattoo

Flash Tattoo zijn tijdelijk sieraad op de huid

Met een Flash Tattoo komt jouw karakter naar buiten! Het is een sieraad op je huid die eenvoudig aan te brengen is, en weer te verwijderen. Je hoeft niet bang te zijn dat een dure ketting breekt of dat je een prachtige oorbel verliest tijdens een heftig feestje. Just Plak & Party!

5/5 - (1 stemmen)

Door Fast2005