Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

InstagramNu bijna iedereen een mobiele telefoon op zak heeft met een op zijn minst fatsoenlijke camera worden er steeds meer foto’s gemaakt en gedeeld. Een van de populairste programma’s om foto’s mee te delen is Instagram. Doordat de applicatie zo gebruiksvriendelijk is, heb je in een handomdraai je mooiste foto’s gedeeld met je vrienden en volgers.Inmiddels kent Instagram bijna 1 miljoen gebruikers per maand. Onder deze gebruikers bevinden zich ook veel internationale sterren die via hun Instagramaccount beelden van hun jaloersmakende jetset-leven het Internet op slingeren.

 

Fancy filters

Via Instagram is het heel erg makkelijk om je gemaakte foto’s te bewerken met een filter. De filters zijn vooraf ingesteld en hebben allemaal hun eigen sfeer. Instagram heeft filters met namen als  bijvoorbeeld ‘Clarendon’, ‘Crema’, ‘Lark’, ‘Lo-Fi’, ‘Earlybird’ en ‘X-Pro II’. Filters bepalen de algehele kleur van je foto’s, dus je kunt je foto’s een ouderwets tintje geven, alle kleuren extra fel of juist dromerig laten zijn, of je hele foto zwart wit maken. Als snel heb je je favoriete filter waarmee je jouw account uniek maakt.

 

Waan jezelf een professionele fotograaf

Naast dat je je foto’s mooier kan maken met een filter heeft Instagram verschillende opties om je foto nog persoonlijker te maken. Zo kan je er voor kiezen om de kleuren sterker naar voren te laten komen, kan je het contrast van je foto aanpassen of kan je een speciale lay-out maken. Ook kan je ervoor kiezen om een deel van je foto extra aandacht te geven door voor een vervagingseffect te kiezen. Als extra optie kun je ook de helderheid, de structuur, de verzadiging of de warmte van de kleuren aanpassen. Je foto’s worden door een Instagramfilter en alle overige opties van een gewone foto omgetoverd tot een foto die bijna gemaakt lijkt door een professionele fotograaf met een belichting die altijd perfect lijkt.

instagram-volgers

Miljoenen volgers geven elkaar een hartje op Instagram

Naast het delen van foto’s is het via Instagram ook mogelijk om elkaar te volgen. Zo bouw je vanzelf een lijst op met al je favoriete onderwerpen of persoonlijkheden. Zo kun je als Instagramgebruiker beroemdheden volgen, maar ook je favoriete kok die de heerlijkste gerechten kookt, een inspirerende lifestylecoach, een sportfanaat die haar spierballenprogressie laat zien, of je favoriete natuurfotograaf. Via Hashtages vind je je favoriete onderwerpen. Door het aanklikken van het hartje onderaan de foto kun je aangeven dat je de foto mooi vindt.

 

Meer Instagram volgers krijgen

Door goede hastags te plaatsen in je berichten kun je veel nieuwe volgers aantrekken. Een andere handige manier is Instagram volgers kopen. Dit zorgt er direct voor dat je veel volgers hebt en nog sneller nieuwe volgers aantrekt. Bovendien lijkt je al meteen een stuk populairder.

5/5 - (1 stemmen)

Door admin