Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

amstelveenVoordat je rijlessen gaat volgen is het verstandig om een beetje vooronderzoek te doen. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor rijlessen maar welke rijschool je kiest is minstens net zo belangrijk.

 

Check het slagingspercentage van rijscholen

Waarop letten bij het kiezen van een rijschool? Nou… Let vooral op de slagingspercentages van rijscholen. Het slagingspercentage zegt iets over de snelheid waarmee jij je rijbewijs kan halen. En des te sneller jij je rijbewijs haalt, des te minder rijlessen heb je nodig.

 

Waar vind je de slagingspercentages rijscholen?

Zeer opmerkelijk is het dat de slagingspercentages van rijscholen onderling enorm kunnen verschillen. Zo heb je rijscholen in Nederland met een hoog percentage geslaagden na het eerste rijexamen: 50% tot 70%. Er zijn ook rijscholen die mindere cijfers overleggen. Zo zijn er bijvoorbeeld scholen met een slagingspercentage van amper 10%. Steek daarom tijd en moeite in het checken van de slagingspercentages van rijscholen in jouw buurt. Waar vind je de slagingspercentages van alle rijscholen in Nederland? Die check je via de link rijschoolgegevens.nl

 

Proefles bij rijschool aanvragen

rijschool-socityHet aanvragen van een proefles bij een rijschool is heel normaal. We kunnen je natuurlijk vertellen waarop je zoal moet letten bij je zoektocht naar een goede rijschool maar nog beter is het om zelf te ervaren hoe de rijschool en instructeurs in kwestie te werk gaan. Iedere goede rijschool in Nederland biedt tenminste 1 (soms gratis) proefles aan. Tijdens deze intakeles kan de instructeur beoordelen hoe snel jij je rijbewijs kunt halen. Hij let o.a. op je leervermogen maar ook op je vaardigheden en kennis. Tijdens de introductieles heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld vragen wat hun rijschool zo uniek maakt en welke lesmethodes ze hanteren. Vraag eventueel bij meerdere rijscholen een proefles aan. Alleen dan kan krijg je een goed beeld van de verschillen. Misschien dat de ene rijinstructeur je ook beter ligt dan de ander… Of dat de manier van lesgeven je bij rijschool X beter bevalt dan bij rijschool Y.

 

Rijles omgeving Amstelveen

Woon je toevallig in de buurt van Amstelveen dan kunnen we je Verkeersschool Society aanraden. Deze rijschool heeft een bijzonder hoog slagingspercentage en bovendien kun je daar een proefles aanvragen. Verkeersschool Society heeft meer dan 20 jaar ervaren, is aangesloten bij de BOVAG en is specialist op het gebied van faalangst. Genoeg redenen om eens contact op te nemen.

 

 

5/5 - (1 stemmen)

Door admin