Hier je backlink plaatsen? Dat kan. Neem hiervoor contact op.

Je hebt veel tijd en moeite gestoken in het maken van een mooie website, maar de bezoekers willen maar niet komen. Heel vervelend, aangezien een website zonder bezoekers niks waard is. Hoe kan je er voor zorgen dat je website bij meer mensen bekend wordt?

Website promoten – Artikelen schrijven

Op internet zijn er veel website’s waar je gratis of tegen een kleine vergoeding een artikel kan plaatsen. Door het schrijven van een informatieve tekst, die aansluit bij het onderwerp van jouw website kan je lezers hiervan nieuwsgierig maken naar jouw site. Een goed geschreven artikel geeft aan dat je goed weet waar je over praat. Door in het artikel een link naar je website te plaatsen, nodig je lezers uit om verder te lezen op jouw website, en zullen de bezoekers je site vanzelf weten te vinden.

Een zelfgeschreven artikel plaatsen is ook handig voor je positie in Google. De computers van Google scannen het hele internet af, en hoe vaker ze een link naar jouw website tegen komen, hoe belangrijker jouw website wordt in de ogen van Google. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe sterker dit effect is. Wel is het belangrijk dat je unieke teksten schrijft, en dat deze goed aansluiten bij het onderwerp van jouw website.

Rate this post

Door sanderj